Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI BAŞLADI

Zonguldak 23.05.2024 - 07:54, Güncelleme: 23.05.2024 - 07:54 1104+ kez okundu.
 

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI BAŞLADI

Zonguldak'ta Türk Mutfağı Haftası sergisinin bu yıl 3’üncüsü açıldı.
Zonguldak'ta Türk Mutfağı Haftası sergisinin bu yıl 3’üncüsü açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, 21 – 27 Mayıs 2024 tarihleri arasında ülkemiz ve dış temsilcilikler aracılığıyla tüm dünyada kutlanacak olan “Türk Mutfağı Haftası”nın bu yıl 3’üncüsü açıldı. Zonguldak Esas 67 Burda AVM’de açılan Türk Mutfağı Haftası sergisinde Zonguldak’a ait coğrafi işaretli ürünler başta olmak üzere, yöresel ürünlerin tanıtımı ve ikramı ile geleneksel el sanatları ürünlerinin sergileniyor.  Açılışa, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Bektaşoğlu, Zonguldak Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Stantları tek tek gezen Vali Hacıbektaşoğlu, sergiye emek verenlere teşekkür etti.   
Zonguldak'ta Türk Mutfağı Haftası sergisinin bu yıl 3’üncüsü açıldı.

Zonguldak'ta Türk Mutfağı Haftası sergisinin bu yıl 3’üncüsü açıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, 21 – 27 Mayıs 2024 tarihleri arasında ülkemiz ve dış temsilcilikler aracılığıyla tüm dünyada kutlanacak olan “Türk Mutfağı Haftası”nın bu yıl 3’üncüsü açıldı.
Zonguldak Esas 67 Burda AVM’de açılan Türk Mutfağı Haftası sergisinde Zonguldak’a ait coğrafi işaretli ürünler başta olmak üzere, yöresel ürünlerin tanıtımı ve ikramı ile geleneksel el sanatları ürünlerinin sergileniyor. 
Açılışa, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Bektaşoğlu, Zonguldak Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Stantları tek tek gezen Vali Hacıbektaşoğlu, sergiye emek verenlere teşekkür etti. 

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.