Sitenin sağında bir giydirme reklam

MERKEZ MAHALLESİ KARARINI VERDİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.12.2023 - 00:32, Güncelleme: 19.12.2023 - 00:46 4133+ kez okundu.
 

MERKEZ MAHALLESİ KARARINI VERDİ

Bu seçimi Alacalı ile alacağız dedi.
Bu seçimi Alacalı ile alacağız dedi. Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan A.Adayı Erkut Alacalı tüm mahalle toplantılarında olduğu gibi Merkez mahallesi Tuğla harmanı mevkiinde gerçekleştirdiği halkla buluşma toplantısında da özellikle gençlerin coşku dolu ilgisi ile karşılandı. Alacalı A.Adayı olarak isminin açıklanmasından bu güne tüm halk ile buluşma toplantılarında, adil yönetim anlayışı ve insan odaklı, gerçekçi projeler ile Kozlu’nun yeniden ayağa kaldırılacağı temasını işliyor. Bu çerçevede yapılması gereken ilk iş olarak, üretim ve istihdama dikkat çeken Alacalı, Kozlu’nun tüm mahallelerinde birçok arkadaşı çalışmak için gurbete gitmiş, ata toprağını terk etmek istemeyen ancak işsizlik problemiyle de artık mücadele edecek gücü kalmayan gençlerin umut ışığı olarak öne çıkıyor. Kozlu’nun nüfus olarak en kalabalık mahallelerinin başında gelen Merkez Mahallesi Tuğla harmanı mevkiinde bir toplantı yapan CHP Aday Adayı Erkut Alacalı, aday olarak açıklanması durumunda rakibinin kim olduğuna bakmaksızın seçimi kazanacağına emin olduğunu ve ilk icraatının da Kozlu’ya istihdam sağlayacak bir döküm fabrikası kurdurmak ve Kozlu’yu bir Turizm kenti yapmak olacağına dikkat çekti.(BKH)
Bu seçimi Alacalı ile alacağız dedi.

Bu seçimi Alacalı ile alacağız dedi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan A.Adayı Erkut Alacalı tüm mahalle toplantılarında olduğu gibi Merkez mahallesi Tuğla harmanı mevkiinde gerçekleştirdiği halkla buluşma toplantısında da özellikle gençlerin coşku dolu ilgisi ile karşılandı.

Alacalı A.Adayı olarak isminin açıklanmasından bu güne tüm halk ile buluşma toplantılarında, adil yönetim anlayışı ve insan odaklı, gerçekçi projeler ile Kozlu’nun yeniden ayağa kaldırılacağı temasını işliyor.

Bu çerçevede yapılması gereken ilk iş olarak, üretim ve istihdama dikkat çeken Alacalı, Kozlu’nun tüm mahallelerinde birçok arkadaşı çalışmak için gurbete gitmiş, ata toprağını terk etmek istemeyen ancak işsizlik problemiyle de artık mücadele edecek gücü kalmayan gençlerin umut ışığı olarak öne çıkıyor.

Kozlu’nun nüfus olarak en kalabalık mahallelerinin başında gelen Merkez Mahallesi Tuğla harmanı mevkiinde bir toplantı yapan CHP Aday Adayı Erkut Alacalı, aday olarak açıklanması durumunda rakibinin kim olduğuna bakmaksızın seçimi kazanacağına emin olduğunu ve ilk icraatının da Kozlu’ya istihdam sağlayacak bir döküm fabrikası kurdurmak ve Kozlu’yu bir Turizm kenti yapmak olacağına dikkat çekti.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.