Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ LEVEL HOSPİTAL İLE ANLAŞMA İMZALADI

Kozlu 24.06.2023 - 13:42, Güncelleme: 24.06.2023 - 13:42 9719+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ LEVEL HOSPİTAL İLE ANLAŞMA İMZALADI

Personele müjdeyi Başkan Bektaş verdi
Personele müjdeyi Başkan Bektaş verdi. Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada indirim anlaşması ile ilgili şunları dile getirdi; Personelimize Sağlık İndirimi Hayırlı Olsun. Özel Level Hastanesi Yapılan Anlaşmaya Göre Belediyemiz Bünyesinde Çalışan Personelimiz Ve Birinci Derece Yakınları (Eş ve Çocukları) Özel Sağlık Muayene, Laboratuar, Görüntüleme, Medikal Yatışlar Ve Ameliyat Hizmetlerinde %10 İndirim Sağlanacak Şekilde Protokol İmzaladık. Her İki Tarafa Hayırlı Olmasını Dilerim. Emeği Geçen Disk Genel-İş Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Özkul Ve Feyyaz Bozkurt'a Teşekkür Eder Level Hastanesi Başhekimi Murat Koca'ya Çalışmalarında Kolaylıklar Dilerim.  
Personele müjdeyi Başkan Bektaş verdi

Personele müjdeyi Başkan Bektaş verdi. Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada indirim anlaşması ile ilgili şunları dile getirdi;

Personelimize Sağlık İndirimi Hayırlı Olsun.

Özel Level Hastanesi Yapılan Anlaşmaya Göre Belediyemiz Bünyesinde Çalışan Personelimiz Ve Birinci Derece Yakınları (Eş ve Çocukları) Özel Sağlık Muayene, Laboratuar, Görüntüleme, Medikal Yatışlar Ve Ameliyat Hizmetlerinde %10 İndirim Sağlanacak Şekilde Protokol İmzaladık. Her İki Tarafa Hayırlı Olmasını Dilerim. Emeği Geçen Disk Genel-İş Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Özkul Ve Feyyaz Bozkurt'a Teşekkür Eder Level Hastanesi Başhekimi Murat Koca'ya Çalışmalarında Kolaylıklar Dilerim.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.