Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN BEKTAŞ KADINA ŞİDDETİ KINADI

Gündem 25.11.2020 - 12:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4095+ kez okundu.
 

BAŞKAN BEKTAŞ KADINA ŞİDDETİ KINADI

Bektaş; 'Kadına yönelik şiddet; erdemin, faziletin, hoşgörünün ve insanlığın insafsızca katledilmesi demektir'
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü' vesilesi ile kadına şiddeti kınayan bir açıklama yaptı. Bektaş,kadına şiddetin sorumluluk ve şuur meselesi olduğuna vurgu yaparak şu duygu ve düşüncelere yer verdi; Kadına yönelik şiddet; erdemin, faziletin, hoşgörünün ve insanlığın insafsızca katledilmesi demektir. Maalesef bizim ülkemizde de kadına yönelik şiddet olaylarına rastlıyor, baskıları ve hatta kadın cinayetlerini bile konuşmak zorunda kalabiliyoruz. Şiddet olaylarının önüne geçilmesi noktasında her türlü tedbir alınıyor olsa bile, bilinç ve idrak eksikliğinden kaynaklanan olayların önüne ne yazık ki geçemiyoruz. Kadına şiddet meselesi, sorumluluk meselesidir, şuur meselesidir. Ahlaklı, bilinçli ve şuurlu bir nesil yetiştirmekse, toplum olarak hepimizin meselesidir. Bu duygu ve düşüncelerle 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nü kutluyor, tüm kadınlara sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.
Bektaş; 'Kadına yönelik şiddet; erdemin, faziletin, hoşgörünün ve insanlığın insafsızca katledilmesi demektir'

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü' vesilesi ile kadına şiddeti kınayan bir açıklama yaptı.

Bektaş,kadına şiddetin sorumluluk ve şuur meselesi olduğuna vurgu yaparak şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

Kadına yönelik şiddet; erdemin, faziletin, hoşgörünün ve insanlığın insafsızca katledilmesi demektir.

Maalesef bizim ülkemizde de kadına yönelik şiddet olaylarına rastlıyor, baskıları ve hatta kadın cinayetlerini bile konuşmak zorunda kalabiliyoruz.

Şiddet olaylarının önüne geçilmesi noktasında her türlü tedbir alınıyor olsa bile, bilinç ve idrak eksikliğinden kaynaklanan olayların önüne ne yazık ki geçemiyoruz.

Kadına şiddet meselesi, sorumluluk meselesidir, şuur meselesidir. Ahlaklı, bilinçli ve şuurlu bir nesil yetiştirmekse, toplum olarak hepimizin meselesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nü kutluyor, tüm kadınlara sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.