Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇE BAŞKANLARINDAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Kozlu 26.04.2018 - 16:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8403+ kez okundu.
 

İLÇE BAŞKANLARINDAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Milletvekilliği ve Partili Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öne alınarak 24 Haziran tarihinin belirlenmesinin ardından, ‘Cumhur İttifakı’ olarak adlandırılan  ittifakın iki üyesi AKP ve MHP’Kozlu İlçe Başkanları Batı Karadeniz Haber Gazetesine özel, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. AKP KOZLU İLÇE BAŞKANI AHMET GÖREN: Zaman Birlik ve Beraberlik Zamanıdır! AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören göreve geldiği ilk gün öncesi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataç ile yaptığı görüşmede, kendisine her an seçim olabilecek gibi teşkilatlarını seçime hazır tutma tavsiyesinde bulunulduğunu dile getirerek; Göreve geldiğim ilk günden beri teşkilatımızla birlikte seçime hazır olma yönünde çalışmalarımızı yürüttük. Sandık kurullarımız, mahalle komitelerimiz dahil hepsi ile birlikte 24 Haziran seçimlerine hazırız. Önceki gün İlçemizde partimize bugüne kadar hizmet etmiş ve etmekte olan tüm teşkilat mensupları ile bir araya gelerek seçim startını verdik. İl seçim çalışmamıza da kendi Beldem olan Sivriler’den başladık.İnanıyoruz ki, 24 Haziranda yüzde 60 gibi bir oranla ilk turda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçerek AKP Kadroları ile ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.’şeklinde konuştu. MHP KOZLU İLÇE BAŞKANI MURAT GÜLSEVER: Teşkilatlarımızla Birlikte Adaylarımızın Arkasındayız.  Seçim tarihinin öne alınmasının partisini etkilemeyeceğini dile getiren MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever, 24 Haziran seçim kararına karşı MHP teşkilatları olarak hazırlıklı olduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü; MHP olarak teşkilatlarımızla birlikte seçime hazırız. Milletvekili adaylığı konusunda partimize büyük teveccüh var. Ancak teşkilatlarımız tarafından aday olarak gösterilen İl Başkanımız Sayın Hamdi Ayan’ın adaylığı bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir.Bu bağlamla teşkilatlarımızla birlikte seçime 57 gün kala kapı kapı dolaşıp partimizin adına vatandaşlarımızdan yetki talep edeceğiz. Tüm adaylarımız bizim için çok değerlidir. Ancak Partim adına Zonguldak’ı temsil edecek adayların Zonguldak’ı ve sorunlarını yakından bilen insanlar olması temennimdir. Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin açıkladığı üzere Cumhurbaşkanımız ve AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Erdoğan’ın ilk turda seçileceğini ve ikinci tur oylamaya gerek kalmayacağına inanıyorum.’dedi.(BKH) 

Milletvekilliği ve Partili Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öne alınarak 24 Haziran tarihinin belirlenmesinin ardından, ‘Cumhur İttifakı’ olarak adlandırılan  ittifakın iki üyesi AKP ve MHP’Kozlu İlçe Başkanları Batı Karadeniz Haber Gazetesine özel, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

AKP KOZLU İLÇE BAŞKANI AHMET GÖREN: Zaman Birlik ve Beraberlik Zamanıdır!

AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören göreve geldiği ilk gün öncesi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataç ile yaptığı görüşmede, kendisine her an seçim olabilecek gibi teşkilatlarını seçime hazır tutma tavsiyesinde bulunulduğunu dile getirerek;

Göreve geldiğim ilk günden beri teşkilatımızla birlikte seçime hazır olma yönünde çalışmalarımızı yürüttük. Sandık kurullarımız, mahalle komitelerimiz dahil hepsi ile birlikte 24 Haziran seçimlerine hazırız. Önceki gün İlçemizde partimize bugüne kadar hizmet etmiş ve etmekte olan tüm teşkilat mensupları ile bir araya gelerek seçim startını verdik.

İl seçim çalışmamıza da kendi Beldem olan Sivriler’den başladık.İnanıyoruz ki, 24 Haziranda yüzde 60 gibi bir oranla ilk turda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçerek AKP Kadroları ile ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.’şeklinde konuştu.

MHP KOZLU İLÇE BAŞKANI MURAT GÜLSEVER: Teşkilatlarımızla Birlikte Adaylarımızın Arkasındayız.

 Seçim tarihinin öne alınmasının partisini etkilemeyeceğini dile getiren MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever, 24 Haziran seçim kararına karşı MHP teşkilatları olarak hazırlıklı olduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

MHP olarak teşkilatlarımızla birlikte seçime hazırız. Milletvekili adaylığı konusunda partimize büyük teveccüh var. Ancak teşkilatlarımız tarafından aday olarak gösterilen İl Başkanımız Sayın Hamdi Ayan’ın adaylığı bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir.Bu bağlamla teşkilatlarımızla birlikte seçime 57 gün kala kapı kapı dolaşıp partimizin adına vatandaşlarımızdan yetki talep edeceğiz.

Tüm adaylarımız bizim için çok değerlidir. Ancak Partim adına Zonguldak’ı temsil edecek adayların Zonguldak’ı ve sorunlarını yakından bilen insanlar olması temennimdir.

Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin açıkladığı üzere Cumhurbaşkanımız ve AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Erdoğan’ın ilk turda seçileceğini ve ikinci tur oylamaya gerek kalmayacağına inanıyorum.’dedi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.