Sitenin sağında bir giydirme reklam

YEŞİLÇAM ŞARKILARI İLE BÜYÜLEDİLER

Gündem 04.04.2018 - 21:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7562+ kez okundu.
 

YEŞİLÇAM ŞARKILARI İLE BÜYÜLEDİLER

  Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kozlu Ortaokulu Çocuk Korosu ‘Yeşilçam Şarkıları Konseri’ ile büyüklere geçmişe romantik bir yolculuk yaptırdı. Kozlu Ortaokulu Çocuk Korosu uzun süreli çalışmanın ardından Yeliz Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı Şef Cemile Ardıç’ın yönetimindeki Konserde Yeşilçam Filmlerinin ünlü şarkılarını seslendirdi. Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 20.00’da gerçekleştirilen Konsere öğrenci velileri ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi. Çocuk Korosu seslendirdiği birbirinden güzel Yeşilçam Şarkıları ile izleyenleri adeta büyüledi.

 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Kozlu Ortaokulu Çocuk Korosu ‘Yeşilçam Şarkıları Konseri’ ile büyüklere geçmişe romantik bir yolculuk yaptırdı.

Kozlu Ortaokulu Çocuk Korosu uzun süreli çalışmanın ardından Yeliz Öztürk’ün sunuculuğunu yaptığı Şef Cemile Ardıç’ın yönetimindeki Konserde Yeşilçam Filmlerinin ünlü şarkılarını seslendirdi.

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 20.00’da gerçekleştirilen Konsere öğrenci velileri ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi.

Çocuk Korosu seslendirdiği birbirinden güzel Yeşilçam Şarkıları ile izleyenleri adeta büyüledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.