Sitenin sağında bir giydirme reklam

EĞİTİM BİR-SEN KOZLU TEMSİLCİLİĞİ KADIN KOLLARI KURULDU

Kozlu 15.02.2018 - 22:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7955+ kez okundu.
 

EĞİTİM BİR-SEN KOZLU TEMSİLCİLİĞİ KADIN KOLLARI KURULDU

Eğitim Bir-Sen Kozlu Temsilciliği Kadın Kolları Yönetimini oluşturdu.
Eğitim Bir-Sen Kozlu Temsilciliği Kadın Kolları Yönetimini oluşturdu. Zonguldak Öğretmenevinde üyelerin geniş katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Kozlu Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Yönetimi oluşturuldu. Yapılan seçim sonucunda Tuğba Çakır oy birliğiyle Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.Tuğba Çakır Başkanlığında oluşturulan Eğitim Bir-Sen Kozlu Temsilciliği Kadın Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu; Tuğba ÇAKIR -Başkan Asiye Bekar DEDEAL- Başkan Yardımcısı Filiz YAYLA-Mali İşler Sema BİNGÖL-Teşkilat Selma GÖKDEMİR-Mevzuat Hilal SARIGENÇ -Basın İletişim Tuğba Çakır yaptığı teşekkür konuşmasında kendisini kadın kolları başkanlığına layık gören tüm üyelere şükranlarını ifade etti. Geniş katılımın gözlendiği toplantıya Zonguldak Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Sadettin Dede ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Eğitim Bir-Sen Kozlu Temsilcisi Tuncay Korku ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.  Toplantıda bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sadettin Dede Ülke gündemine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Kozlu İlçe Temsilcisi Tuncay Korku yaptığı konuşmada ülkenin çok hassas bir dönemden geçtiğini, Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen camiasının ve aziz Türk Milletinin bir ferdi olarak vatanın bütünlüğünün milletin bekasının her şeyin üzerinde olduğunu, vatan söz konusu olduğunda gerisinin teferruat olduğunu, dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;  ‘Dış cephede adeta yedi düvelle Türkiye düşmanları ve onun maşalarıyla ne yazık ki içimizdeki bir avuç kumaşı bu ülkede dokunmamış işbirlikçi güruhla kıyasıya mücadele ediyoruz. Ülkemizde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu bu dönemde herkesin uyanık olması gerekir. Camia olarak üzerimize düşen maddi ve manevi her türlü seferberliğe ve fedakârlığa hazırız. Ayrıca vatan uğruna şehit olmuş tüm şehitlerimize minnet borcum var. Şehitlerimizin geride bıraktıklarının hepsi bizlere onların emanetidir’ dedi. Şehitlerimiz için okunan duadan sonra oluşan Kadın Kolları yönetimi çalışmalarına başladı.(BKH)
Eğitim Bir-Sen Kozlu Temsilciliği Kadın Kolları Yönetimini oluşturdu.

Eğitim Bir-Sen Kozlu Temsilciliği Kadın Kolları Yönetimini oluşturdu.

Zonguldak Öğretmenevinde üyelerin geniş katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Kozlu Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Yönetimi oluşturuldu. Yapılan seçim sonucunda Tuğba Çakır oy birliğiyle Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.Tuğba Çakır Başkanlığında oluşturulan Eğitim Bir-Sen Kozlu Temsilciliği Kadın Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Tuğba ÇAKIR -Başkan

Asiye Bekar DEDEAL- Başkan Yardımcısı

Filiz YAYLA-Mali İşler

Sema BİNGÖL-Teşkilat

Selma GÖKDEMİR-Mevzuat

Hilal SARIGENÇ -Basın İletişim

Tuğba Çakır yaptığı teşekkür konuşmasında kendisini kadın kolları başkanlığına layık gören tüm üyelere şükranlarını ifade etti.

Geniş katılımın gözlendiği toplantıya Zonguldak Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Sadettin Dede ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Eğitim Bir-Sen Kozlu Temsilcisi Tuncay Korku ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

 Toplantıda bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sadettin Dede Ülke gündemine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ayrıca Kozlu İlçe Temsilcisi Tuncay Korku yaptığı konuşmada ülkenin çok hassas bir dönemden geçtiğini, Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen camiasının ve aziz Türk Milletinin bir ferdi olarak vatanın bütünlüğünün milletin bekasının her şeyin üzerinde olduğunu, vatan söz konusu olduğunda gerisinin teferruat olduğunu, dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

 ‘Dış cephede adeta yedi düvelle Türkiye düşmanları ve onun maşalarıyla ne yazık ki içimizdeki bir avuç kumaşı bu ülkede dokunmamış işbirlikçi güruhla kıyasıya mücadele ediyoruz. Ülkemizde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu bu dönemde herkesin uyanık olması gerekir. Camia olarak üzerimize düşen maddi ve manevi her türlü seferberliğe ve fedakârlığa hazırız. Ayrıca vatan uğruna şehit olmuş tüm şehitlerimize minnet borcum var. Şehitlerimizin geride bıraktıklarının hepsi bizlere onların emanetidir’ dedi.

Şehitlerimiz için okunan duadan sonra oluşan Kadın Kolları yönetimi çalışmalarına başladı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.