Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dedi-Kodu'cu

Gündem 01.02.2018 - 15:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8132+ kez okundu.
 

Dedi-Kodu'cu

Zonguldak’ın parlayan yıldızı, sürekli büyüyüp gelişen ilçesi Kozlu, Turizm planlamasında da revaçta olmak üzere hazırlıklarını yapıyor. Sayın Valimiz ve Kozlu Kaymakamımızın öncülüğünde Kozlu Belediye Başkanlığının da ilgi ve çabaları ile Kozlu Değirmenağzı mevkiindeki orman alanındaki yürüyüş alanı ve şelalenin olduğu bölgenin doğa turizmine açılması ve cazip hale getirilmesi planlanıyor. Proje ve finansmanında BAKKA’nın katkı sağlayacağı edinilen bilgiler dahilinde. Daha belirginleşmeyen proje dahilinde günü birlik konaklama yapılabilecek bungalov evlerinin de bölgeye inşa edilerek cazibiyetin artırılacağı dile getiriliyor. Buraya kadar her şey iyi hoş güzel… Güzel güzel olmasına da, Bölgedeki Bungalov evlerini BAKKA’ya yakın olan Angaralı bir iş adamının üstleneceği ve projenin turizm gelirlerinden nemalanacağı yönündeki iddialar daha şimdiden mide bulandırıyor. Dedik ya şimdilik ortada  proje de yok, Bungalov ev de yok! Sadece ortaya atılan iddialar var. Bakalım proje içerisinde böyle bir şeyler olacak mı? Ya da Angaralı müteahhit direkt olmaz da, dolaylı yoldan bu projeyi alıp ortaya atılan iddiaları doğrulayacak mı? 

Zonguldak’ın parlayan yıldızı, sürekli büyüyüp gelişen ilçesi Kozlu,

Turizm planlamasında da revaçta olmak üzere hazırlıklarını yapıyor.

Sayın Valimiz ve Kozlu Kaymakamımızın öncülüğünde Kozlu Belediye Başkanlığının da ilgi ve çabaları ile Kozlu Değirmenağzı mevkiindeki orman alanındaki yürüyüş alanı ve şelalenin olduğu bölgenin doğa turizmine açılması ve cazip hale getirilmesi planlanıyor.

Proje ve finansmanında BAKKA’nın katkı sağlayacağı edinilen bilgiler dahilinde.

Daha belirginleşmeyen proje dahilinde günü birlik konaklama yapılabilecek bungalov evlerinin de bölgeye inşa edilerek cazibiyetin artırılacağı dile getiriliyor.

Buraya kadar her şey iyi hoş güzel…

Güzel güzel olmasına da, Bölgedeki Bungalov evlerini BAKKA’ya yakın olan Angaralı bir iş adamının üstleneceği ve projenin turizm gelirlerinden nemalanacağı yönündeki iddialar daha şimdiden mide bulandırıyor.

Dedik ya şimdilik ortada  proje de yok, Bungalov ev de yok!

Sadece ortaya atılan iddialar var.

Bakalım proje içerisinde böyle bir şeyler olacak mı?

Ya da Angaralı müteahhit direkt olmaz da, dolaylı yoldan bu projeyi alıp ortaya atılan iddiaları doğrulayacak mı? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.