Sitenin sağında bir giydirme reklam

GİZEM VE BURAK EVLENDİ

Kozlu 13.10.2017 - 16:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 5392+ kez okundu.
 

GİZEM VE BURAK EVLENDİ

  Zonguldak ili, Kozlu ilçesi Karaca düğün salonunda Özlem ve Recep ailesinin biricik oğulları Burak Demirci, Bahar ve Alaattin Ataç ailesinin biricik kızları Gizem Ataç  çiftinin düğünleri Karaca düğün salonunda 7 Ekim 2017 cumartesi akşamı gerçekleşti. Çok kalabalık bir davetli topluğu altında gerçekleşen düğün töreni gece geç saatlere kadar müzik ve eğlence şeklinde devam etti. Düğün töreninde önemli misafir konukları yer aldı .Siyasilerden ise katılımın az olduğu gözlendi. Kozlu ilçesinde yayınlanan Mercek ve Arena gazetelerinin genel yayın yönetmeni, İli  temsil eden ZGC genel kurul üyesi Yıldıray Demirci’ nin yeğeni olan Burak ve Gizem çiftini kutluyor ve tebrik ediyoruz. Düğün gecesinde ZGC başkanı Derya Akbıyık, Yeni Adım sayfa editörü Ramazan Köşe de yer aldı.  Burak Demirci , Şırnak Hizmet Destek Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yapıyor. Düğün gecesine  Şırnak komutanlığında görevli askeri personelinde büyük çiçeği dikkat çekti.  Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Burak Demirci’ ye de askeri görevinde üstün başarılar temenni ediyoruz. 

 

Zonguldak ili, Kozlu ilçesi Karaca düğün salonunda Özlem ve Recep ailesinin biricik oğulları Burak Demirci, Bahar ve Alaattin Ataç ailesinin biricik kızları Gizem Ataç  çiftinin düğünleri Karaca düğün salonunda 7 Ekim 2017 cumartesi akşamı gerçekleşti.

Çok kalabalık bir davetli topluğu altında gerçekleşen düğün töreni gece geç saatlere kadar müzik ve eğlence şeklinde devam etti.

Düğün töreninde önemli misafir konukları yer aldı .Siyasilerden ise katılımın az olduğu gözlendi.

Kozlu ilçesinde yayınlanan Mercek ve Arena gazetelerinin genel yayın yönetmeni, İli  temsil eden ZGC genel kurul üyesi Yıldıray Demirci’ nin yeğeni olan Burak ve Gizem çiftini kutluyor ve tebrik ediyoruz.

Düğün gecesinde ZGC başkanı Derya Akbıyık, Yeni Adım sayfa editörü Ramazan Köşe de yer aldı.

 Burak Demirci , Şırnak Hizmet Destek Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yapıyor. Düğün gecesine  Şırnak komutanlığında görevli askeri personelinde büyük çiçeği dikkat çekti. 

Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Burak Demirci’ ye de askeri görevinde üstün başarılar temenni ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.