Sitenin sağında bir giydirme reklam

ANINDA GÖRÜNTÜ

Kozlu 22.07.2017 - 14:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7082+ kez okundu.
 

ANINDA GÖRÜNTÜ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz vatandaşın taleplerine anında cevap verdi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz vatandaşın taleplerine anında cevap verdi. Kozlu İlçesi Güney Mahallesi Hürriyet Caddesi, gerek yerleşimin yoğun olduğu gerekse çocuk parkı ve oyun alanının bulunduğu Kavaklık Mevkii üzerinde, araçların aşırı hız yapmasını engellemek üzere çevre halkı tarafından yaklaşık dört yıldır hız kesici engel konulmasına yönelik taleplerin yok sayılması, sonucunda ölümle sonuçlanan trafik kazası dahi meydana gelmişti. Çevre sakinlerinin aynı tehlikenin artarak  devam ettiğine yönelik şikayetlerini gazetemizin 20 Temmuz 2017 Perşembe günü yayınlanan sayısında dile getirmiştik. Vatandaşın ısrarlı taleplerine duyarsız kalmayan Kozlu Belediye Başkanı kerim Yılmaz’ın aynı gün belirtilen yere hız kesici engel koyulması talimatını verip ertesi gün hız kesici engellerin yerlerine takılması çevre sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.   Çevre sakinleri Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek, ‘Başkalarının üç yıldır göstermediği duyarlılığı göstererek bir günde buradaki hayati tehlike oluşturan soruna çözüm ürettiği için belediye başkanımıza taktir ve şükranlarımızı iletiyoruz. Ne yalan söyleyelim, bu kadar hızlı çözüm bulunacağını düşünmemiştik. Demek ki, istenilince bir günde halloluyormuş.Umarız bundan böyle burada başka can yanmaz.’dediler. (BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz vatandaşın taleplerine anında cevap verdi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz vatandaşın taleplerine anında cevap verdi.

Kozlu İlçesi Güney Mahallesi Hürriyet Caddesi, gerek yerleşimin yoğun olduğu gerekse çocuk parkı ve oyun alanının bulunduğu Kavaklık Mevkii üzerinde, araçların aşırı hız yapmasını engellemek üzere çevre halkı tarafından yaklaşık dört yıldır hız kesici engel konulmasına yönelik taleplerin yok sayılması, sonucunda ölümle sonuçlanan trafik kazası dahi meydana gelmişti.

Çevre sakinlerinin aynı tehlikenin artarak  devam ettiğine yönelik şikayetlerini gazetemizin 20 Temmuz 2017 Perşembe günü yayınlanan sayısında dile getirmiştik.

Vatandaşın ısrarlı taleplerine duyarsız kalmayan Kozlu Belediye Başkanı kerim Yılmaz’ın aynı gün belirtilen yere hız kesici engel koyulması talimatını verip ertesi gün hız kesici engellerin yerlerine takılması çevre sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.  

Çevre sakinleri Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek, ‘Başkalarının üç yıldır göstermediği duyarlılığı göstererek bir günde buradaki hayati tehlike oluşturan soruna çözüm ürettiği için belediye başkanımıza taktir ve şükranlarımızı iletiyoruz. Ne yalan söyleyelim, bu kadar hızlı çözüm bulunacağını düşünmemiştik. Demek ki, istenilince bir günde halloluyormuş.Umarız bundan böyle burada başka can yanmaz.’dediler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.