Sitenin sağında bir giydirme reklam

BBP'DEN VALİ ÇINAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem 05.07.2017 - 13:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7948+ kez okundu.
 

BBP'DEN VALİ ÇINAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Büyük Birlik Partisi, Valilik Kararnamesi ile Zonguldak’a atanan Vali Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.Ziyarette Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Tolga Aral, İl Başkanı Taner Yıldırım, Çaycuma ilçe başkanı Şükrü Güner ile il ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Ziyarette MKYK Üyesi Tolga Aral; "Camia olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanında olduk. Zonguldak'ta görev süresiniz boyunca doğru işler de her daim yanınızda olacağız. Devlet milleti için vardır, hadim devlet anlayışıyla görev yapmanız dileğiyle hayırlı olsun" dedi.

Büyük Birlik Partisi, Valilik Kararnamesi ile Zonguldak’a atanan Vali Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Tolga Aral, İl Başkanı Taner Yıldırım, Çaycuma ilçe başkanı Şükrü Güner ile il ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.
Ziyarette MKYK Üyesi Tolga Aral; "Camia olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanında olduk. Zonguldak'ta görev süresiniz boyunca doğru işler de her daim yanınızda olacağız. Devlet milleti için vardır, hadim devlet anlayışıyla görev yapmanız dileğiyle hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.