Sitenin sağında bir giydirme reklam

CAMİ ETRAFINDAKİ TAKSİ DURAKLARI KALDIRILDI

Kozlu 17.06.2017 - 00:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8255+ kez okundu.
 

CAMİ ETRAFINDAKİ TAKSİ DURAKLARI KALDIRILDI

Kozlu Aziziye Camii’nin her iki tarafında kaldırım üzerinde kurulu Taksi Duraklarına ait bekleme noktaları kaldırıldı.Durakların kaldırılmasının mecburiyetten kaynaklandığını dile getiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;‘Bu duraklar benim çocukluğumdan beri burada var. Bu duraklara ait Taksici esnafımızın bekleme yaptığı dinlenme alanlarını kaldırmaya bende çok meraklı değilim. Ancak durak bekleme noktalarının, Karabük’te bulunan Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından tarihi eser kapsamında nitelendirilen Kozlu Aziziye camiinin görüntüsünün bozduğuna dair Belediyemiz defalarca uyarılmış ve işlem yapılmaması durumunda belediyemiz hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağı yazılı olarak bildirilmiştir. Tüm iyi niyetli çözüm arayışlarımız çerçevesinde her iki duraktaki taksici esnafımızla görüşmeler yapılmış ancak dört dörtlük bir mutabakata varılamamıştır. Son çare olarak belediyemiz tarafından durak sınırları içerisinde bir aracın park yerini kaplayacak şekilde taksici esnafına bekleme noktası yeri yapılması kararlaştırılmıştır. Mevcut şartlar içerisinde oluşturulacak çözüm bu! Daha iyisini sunan oldu, mütabık kalındı da biz mi yapmadık?’ Ayrıca şunu da söyleyelim; ‘Duraklarının bize Anıtlar kurulunun verdiği süre içerisinde boşaltılmamasından dolayı, suçumuz olmadığı halde yargılanacağız. Buna rağmen tarafımıza yöneltilen eleştirilerin insafsızca olduğunu söylersem haksızlık etmiş olmam sanırım.’(BKH)


Kozlu Aziziye Camii’nin her iki tarafında kaldırım üzerinde kurulu Taksi Duraklarına ait bekleme noktaları kaldırıldı.
Durakların kaldırılmasının mecburiyetten kaynaklandığını dile getiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;
‘Bu duraklar benim çocukluğumdan beri burada var. Bu duraklara ait Taksici esnafımızın bekleme yaptığı dinlenme alanlarını kaldırmaya bende çok meraklı değilim. Ancak durak bekleme noktalarının, Karabük’te bulunan Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından tarihi eser kapsamında nitelendirilen Kozlu Aziziye camiinin görüntüsünün bozduğuna dair Belediyemiz defalarca uyarılmış ve işlem yapılmaması durumunda belediyemiz hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağı yazılı olarak bildirilmiştir. Tüm iyi niyetli çözüm arayışlarımız çerçevesinde her iki duraktaki taksici esnafımızla görüşmeler yapılmış ancak dört dörtlük bir mutabakata varılamamıştır. Son çare olarak belediyemiz tarafından durak sınırları içerisinde bir aracın park yerini kaplayacak şekilde taksici esnafına bekleme noktası yeri yapılması kararlaştırılmıştır. Mevcut şartlar içerisinde oluşturulacak çözüm bu! Daha iyisini sunan oldu, mütabık kalındı da biz mi yapmadık?’
Ayrıca şunu da söyleyelim; ‘Duraklarının bize Anıtlar kurulunun verdiği süre içerisinde boşaltılmamasından dolayı, suçumuz olmadığı halde yargılanacağız. Buna rağmen tarafımıza yöneltilen eleştirilerin insafsızca olduğunu söylersem haksızlık etmiş olmam sanırım.’(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.