Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAKTIR’DAN VALi KABAN’A ZiYARET

Zonguldak 18.05.2017 - 11:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7055+ kez okundu.
 

BAKTIR’DAN VALi KABAN’A ZiYARET

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Baktır ile Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.
Valilik basın bürosundan verilen bilgide; ziyarette karşılıklı hediyeler takdim ediliği belirtilerek, ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Baktır, Vali Ali Kaban’a ERDEMİR’in çalışmaları hakkında bilgi sundu. ERDEMİR Genel Müdürü Sedat Orhan’ın da katıldığı ziyarette Vali Ali Kaban’a ERDEMİR’i temsilen bir baret takdim edildi. Vali Ali Kaban da Ömer Baktır ve Genel Müdür Sedat Orhan’a Zonguldak’ı temsilen el yapımı iki resim hediye edildi.
Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Baktır ile Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Valilik basın bürosundan verilen bilgide; ziyarette karşılıklı hediyeler takdim ediliği belirtilerek, ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Baktır, Vali Ali Kaban’a ERDEMİR’in çalışmaları hakkında bilgi sundu.
ERDEMİR Genel Müdürü Sedat Orhan’ın da katıldığı ziyarette Vali Ali Kaban’a ERDEMİR’i temsilen bir baret takdim edildi. Vali Ali Kaban da Ömer Baktır ve Genel Müdür Sedat Orhan’a Zonguldak’ı temsilen el yapımı iki resim hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.