Sitenin sağında bir giydirme reklam

TTK PERSONELİNDEN NEVŞEHİR’E KÜLTÜR GEZİSİ

Zonguldak 18.05.2017 - 10:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8086+ kez okundu.
 

TTK PERSONELİNDEN NEVŞEHİR’E KÜLTÜR GEZİSİ

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) çalışanlarının oluşturduğu Karaelmas Mensupları Tasarruf Sandığı üyeleri, geleneksel hale getirdiği Yurt gezileri kapsamında Nevşehir’de keyifli bir gezi yaptılar.Geçtiğimiz hafta sonu yapılan etkinliğe üyeler ve aileleriyle birlikte 4 otobüsle giden kafile, Nevşehir bölgesinde bulunan tarihi eserleri ve doğal güzelliklerini içerisinde barındıran turistlik yerleri yakından görüp tanıma imkanı buldu.Bir gece Nevşehir’de konaklayan Karaelmas Mensupları, gezi programının ilk gününde Hacı Bektaşı Veli, Uçhisar Kalesi, Göreme Açık Hava Müzesi, Ürgüp Üçgüzeller Asmalı Konak, Devrent Vadisi (Hayaller Vadisi), Kızılırmak Nehri, Çanak Çömlek Atölyesi, Paşabağları, Peri Bacaları, ikinci gün Göreme Panorama, Güvercik Vadisi, Onlyx Turkuaz Taş Atölyesi, Derinkuyu Yer Altı Şehri, Selime Manastırı, Ihlara Vadisini gezdiler. Zonguldak gezi ekibinin son adresi ise Tuz Gölü oldu. Karaelmas Mensupları Tasarruf Sandığı Başkanı İsmail Hakkı Güven ve Yönetimi Kurulu üyeleri gezide kendilerine ulaşım sağlayan ZONTUR’a ve Rehberlere teşekkür etti.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) çalışanlarının oluşturduğu Karaelmas Mensupları Tasarruf Sandığı üyeleri, geleneksel hale getirdiği Yurt gezileri kapsamında Nevşehir’de keyifli bir gezi yaptılar.Geçtiğimiz hafta sonu yapılan etkinliğe üyeler ve aileleriyle birlikte 4 otobüsle giden kafile, Nevşehir bölgesinde bulunan tarihi eserleri ve doğal güzelliklerini içerisinde barındıran turistlik yerleri yakından görüp tanıma imkanı buldu.
Bir gece Nevşehir’de konaklayan Karaelmas Mensupları, gezi programının ilk gününde Hacı Bektaşı Veli, Uçhisar Kalesi, Göreme Açık Hava Müzesi, Ürgüp Üçgüzeller Asmalı Konak, Devrent Vadisi (Hayaller Vadisi), Kızılırmak Nehri, Çanak Çömlek Atölyesi, Paşabağları, Peri Bacaları, ikinci gün Göreme Panorama, Güvercik Vadisi, Onlyx Turkuaz Taş Atölyesi, Derinkuyu Yer Altı Şehri, Selime Manastırı, Ihlara Vadisini gezdiler. Zonguldak gezi ekibinin son adresi ise Tuz Gölü oldu.
Karaelmas Mensupları Tasarruf Sandığı Başkanı İsmail Hakkı Güven ve Yönetimi Kurulu üyeleri gezide kendilerine ulaşım sağlayan ZONTUR’a ve Rehberlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.