Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILMAZ’DAN KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ

Kozlu 19.04.2017 - 17:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8672+ kez okundu.
 

YILMAZ’DAN KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ

Cengiz Topel Ortaokulu Okul Müdürü Serkan Danış, Beden Eğitimi Öğretmeni Soner Gürler ve yarışmalarda dereceye giren okul öğrencileri, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Kerim Yılmaz’a bilgiler veren Beden Eğitimi Öğretmeni Soner Gürler, düzenlenen Zonguldak Okullar arası Puanlı Atletizim Yarışmasında Takım olarak Yıldız Erkeklerde birinci, Yıldız Kızlarda üçüncü,  Küçük Erkeklerde ikinci,  Küçük Kızlarda dördüncü olduklarını belirterek, Yıldız Erkekler Futsal Müsabakasında İlçe birincisi, İl ikincisi olduklarını söyledi. Gürler ayrıca, Yıldız Erkekler Kros Müsabakasında İl birincisi, Grup beşincisi,  Kızlarda İl üçüncüsü, Mersin’de yapılan kros müsabakasında  Grup beşincisi olduklarını sözlerine ekledi. Puanlı Atletizimde Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen başarılı öğrenciler, kazandıkları kupaları Başkan Yılmaz’a getirdiler. Başkan Kerim Yılmaz Cengiz Topel Ortaokulu öğretmen ve öğrecilerini başarılarından dolayı tebrik etti. Yılmaz; “Biz her zaman eğitimin eğitim camiasının yanındayız. Çünkü ağaç yaşken eğilir. Bizler gelecek nesillerimizi iyi eğitir, onları geleceğe donanımlı hazılarsak ve Spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzak tutarsak, geleceğimiz emin ellerde olur” diyerek sporcularla tek tek sohbet etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Soner Gürler’in Kozlu Belediyesi adına Atletizm Amatör Kulübü’nün kurulması teklifine sıcak bakan Başkan Yılmaz, ilerleyen günlerde yapılacak olan Kapalı Spor salonu müjdesini verdi. Daha detayların net olarak görüşülmediğini belirten Başkan Yılmaz, Belediye olarak Keleşlerin yanı, Kozlu Sahilinde Kapalı Spor Salonu için yer tahsisinin yapıldığını, bundan sonra Kozluda Salon sporlarına olan ilginin artacağını söyleyerek, Spor Camiasına Müjdeyi verdi.
Cengiz Topel Ortaokulu Okul Müdürü Serkan Danış, Beden Eğitimi Öğretmeni Soner Gürler ve yarışmalarda dereceye giren okul öğrencileri, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Kerim Yılmaz’a bilgiler veren Beden Eğitimi Öğretmeni Soner Gürler, düzenlenen Zonguldak Okullar arası Puanlı Atletizim Yarışmasında Takım olarak Yıldız Erkeklerde birinci, Yıldız Kızlarda üçüncü,  Küçük Erkeklerde ikinci,  Küçük Kızlarda dördüncü olduklarını belirterek, Yıldız Erkekler Futsal Müsabakasında İlçe birincisi, İl ikincisi olduklarını söyledi.

Gürler ayrıca, Yıldız Erkekler Kros Müsabakasında İl birincisi, Grup beşincisi,  Kızlarda İl üçüncüsü, Mersin’de yapılan kros müsabakasında  Grup beşincisi olduklarını sözlerine ekledi.

Puanlı Atletizimde Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen başarılı öğrenciler, kazandıkları kupaları Başkan Yılmaz’a getirdiler.

Başkan Kerim Yılmaz Cengiz Topel Ortaokulu öğretmen ve öğrecilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Yılmaz; “Biz her zaman eğitimin eğitim camiasının yanındayız. Çünkü ağaç yaşken eğilir. Bizler gelecek nesillerimizi iyi eğitir, onları geleceğe donanımlı hazılarsak ve Spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzak tutarsak, geleceğimiz emin ellerde olur” diyerek sporcularla tek tek sohbet etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Soner Gürler’in Kozlu Belediyesi adına Atletizm Amatör Kulübü’nün kurulması teklifine sıcak bakan Başkan Yılmaz, ilerleyen günlerde yapılacak olan Kapalı Spor salonu müjdesini verdi.

Daha detayların net olarak görüşülmediğini belirten Başkan Yılmaz, Belediye olarak Keleşlerin yanı, Kozlu Sahilinde Kapalı Spor Salonu için yer tahsisinin yapıldığını, bundan sonra Kozluda Salon sporlarına olan ilginin artacağını söyleyerek, Spor Camiasına Müjdeyi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.