Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN YILMAZ SİNEMA OYUNCULARINA YEMEK VERDİ

Kozlu 02.04.2017 - 22:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7094+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ SİNEMA OYUNCULARINA YEMEK VERDİ

Yapımcı Serkan Acar: ‘Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den beklediğimiz ilgi ve alakayı göremedik.Bizden ilgi alaka ve desteğini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a şahsım ve film ekibi adına teşekkürlerimizi sunuyorum.’
Yapımcı Serkan Acar: ‘Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den beklediğimiz ilgi ve alakayı göremedik.Bizden ilgi alaka ve desteğini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a şahsım ve film ekibi adına teşekkürlerimizi sunuyorum.’ Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Güven isimli Sinema Filmi set ekibi ve oyuncularına yemek verdi. Mart ayının başından itibaren Zonguldak ve Kozlu’da çekimleri devam eden ‘GÜVEN’ isimli sinema filmi set ekibi ve oyuncularına Kozlu sahili Moda cafe ve restaurant’ta yemek veren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz​, Zonguldak’ın ve özellikle de Kozlu İlçesinin tanıtımı için her zaman ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getirerek film ekibi ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yapımcılığını Serkan Acar’ın üstlendiği filmin yönetmeni Sefa Öztürk Çolak, baş rol oyuncularından Bülent Çolak ve diğer oyuncu kadrosu, çekimlerin çok zevkli geçtiğini Zonguldak ve Kozlu’nun doğasına bayıldıklarını İfade ederek Zonguldak ve Kozlu’yu saklı Cennet olarak nitelendirdiler. Yapımcı Acar Zonguldak halkının çekimler süresince film ekibine olağan üstü ilgi ve sevgi gösterdiğini ancak Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den bekledikleri yakınlığı göremediklerini ifade ederek, film ekibinden her türlü ilgi, yakın alaka ve desteğini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a bu vesile ile teşekkürü bir borç bildiklerini dile getirdi. Yemeğin sonunda Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Filmin Yönetmeni Sefa Öztürk Çolak ve Yapımcısı Serkan Acar’a plaket verirken oyunculara da Zonguldak’ın simgesi olarak nitelendirilen Madenci Heykeli hediye etti. Gecenin sonunda O ses Türkiye birincisi olan Kozlulu Hasan Doğru, namı diğer Pavarotti Hasan söylediği Zonguldak Türküsü ile konukları adeta büyüledi. Yemeğe Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın haricinde Güven Filmi Oyuncuları, set ekibi ve Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş, Yeni Zonguldak Gazetesi İmtiyaz sahibi İsmail Çelik, Özcan Çelik ile basın mensupları katıldı. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş Güven isimli sinema filminin yönetmeni Sefa Öztürk Çolak ve eşi baş rol oyuncularından Bülent Çolak’a Kozlu spor atkı ve beresi hediye etti.(BKH)
Yapımcı Serkan Acar: ‘Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den beklediğimiz ilgi ve alakayı göremedik.Bizden ilgi alaka ve desteğini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a şahsım ve film ekibi adına teşekkürlerimizi sunuyorum.’

Yapımcı Serkan Acar: ‘Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den beklediğimiz ilgi ve alakayı göremedik.Bizden ilgi alaka ve desteğini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a şahsım ve film ekibi adına teşekkürlerimizi sunuyorum.’

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Güven isimli Sinema Filmi set ekibi ve oyuncularına yemek verdi.

Mart ayının başından itibaren Zonguldak ve Kozlu’da çekimleri devam eden ‘GÜVEN’ isimli sinema filmi set ekibi ve oyuncularına Kozlu sahili Moda cafe ve restaurant’ta yemek veren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz​, Zonguldak’ın ve özellikle de Kozlu İlçesinin tanıtımı için her zaman ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getirerek film ekibi ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yapımcılığını Serkan Acar’ın üstlendiği filmin yönetmeni Sefa Öztürk Çolak, baş rol oyuncularından Bülent Çolak ve diğer oyuncu kadrosu, çekimlerin çok zevkli geçtiğini Zonguldak ve Kozlu’nun doğasına bayıldıklarını İfade ederek Zonguldak ve Kozlu’yu saklı Cennet olarak nitelendirdiler.

Yapımcı Acar Zonguldak halkının çekimler süresince film ekibine olağan üstü ilgi ve sevgi gösterdiğini ancak Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den bekledikleri yakınlığı göremediklerini ifade ederek, film ekibinden her türlü ilgi, yakın alaka ve desteğini esirgemeyen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a bu vesile ile teşekkürü bir borç bildiklerini dile getirdi.

Yemeğin sonunda Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Filmin Yönetmeni Sefa Öztürk Çolak ve Yapımcısı Serkan Acar’a plaket verirken oyunculara da Zonguldak’ın simgesi olarak nitelendirilen Madenci Heykeli hediye etti.

Gecenin sonunda O ses Türkiye birincisi olan Kozlulu Hasan Doğru, namı diğer Pavarotti Hasan söylediği Zonguldak Türküsü ile konukları adeta büyüledi.

Yemeğe Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın haricinde Güven Filmi Oyuncuları, set ekibi ve Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş, Yeni Zonguldak Gazetesi İmtiyaz sahibi İsmail Çelik, Özcan Çelik ile basın mensupları katıldı.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş Güven isimli sinema filminin yönetmeni Sefa Öztürk Çolak ve eşi baş rol oyuncularından Bülent Çolak’a Kozlu spor atkı ve beresi hediye etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.