Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK: ACIMIZ HALA TAZE

Kozlu 03.03.2017 - 12:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6851+ kez okundu.
 

BANK: ACIMIZ HALA TAZE

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank 3 Mart 1992'de Kozlu'da meydana gelen ve 263 Madenci'nin yaşamını yitirdiği grizu patlamasının 25'inci yıldönümü vesilesi ile ilgili bir taziye mesaj yayınladı. Bank yayınladığı mesajda şunları dile getirdi; '3 Mart 1992 tarihinde Kozlu'da meydana gelen grizu faciasında Türk Madencilik tarihinin en büyük felaketlerinden biri yaşanmıştır. Aradan 25 yıl geçmesine rağmen acımız dinmedi. Hayatını kaybeden 263 Madencimizin acısını hala yüreğimizde hissediyoruz. 263 insanımızı kaybetmenin yanı sıra, olayın bir başka acı verici yanı, madende çıkan yangının söndürülebilmesi için madene su basılması ve bu sebepten bazı madencilerimizin naaşlarının olaydan anca yıllar sonra çıkartılabilmesidir. Bu grizu patlaması büyük çaplı bir iş cinayetidir. Hayatını kaybeden maden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, geride kalanlara sabırlar diliyorum.' dedi. (BKH)

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank 3 Mart 1992'de Kozlu'da meydana gelen ve 263 Madenci'nin yaşamını yitirdiği grizu patlamasının 25'inci yıldönümü vesilesi ile ilgili bir taziye mesaj yayınladı.

Bank yayınladığı mesajda şunları dile getirdi;

'3 Mart 1992 tarihinde Kozlu'da meydana gelen grizu faciasında Türk Madencilik tarihinin en büyük felaketlerinden biri yaşanmıştır. Aradan 25 yıl geçmesine rağmen acımız dinmedi. Hayatını kaybeden 263 Madencimizin acısını hala yüreğimizde hissediyoruz. 263 insanımızı kaybetmenin yanı sıra, olayın bir başka acı verici yanı, madende çıkan yangının söndürülebilmesi için madene su basılması ve bu sebepten bazı madencilerimizin naaşlarının olaydan anca yıllar sonra çıkartılabilmesidir. Bu grizu patlaması büyük çaplı bir iş cinayetidir.

Hayatını kaybeden maden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, geride kalanlara sabırlar diliyorum.' dedi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.