Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYAKÇININ GAZINA GELME KAYNAKÇI

Gündem 18.02.2017 - 13:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8447+ kez okundu.
 

AYAKÇININ GAZINA GELME KAYNAKÇI

Gazetecilik yaptığını sanan, Günlük gazete çıkarıyorum diye övünüp, Haftada bir gün yayın yapabilen, İnternet sitesi bile çalışmayıp sosyal medyadan yayın yapan, Kaynakçı ve ayakçısı akılları sıra partisine ihaneti alışkanlık haline getiren CHP’li Kozlu Belediye Meclis üyesi Halil Ardıç’a sahip çıkmaya çalışmış.
  Gazetecilik yaptığını sanan, Günlük gazete çıkarıyorum diye övünüp, Haftada bir gün yayın yapabilen, İnternet sitesi bile çalışmayıp sosyal medyadan yayın yapan, Kaynakçı ve ayakçısı akılları sıra partisine ihaneti alışkanlık haline getiren CHP’li Kozlu Belediye Meclis üyesi Halil Ardıç’a sahip çıkmaya çalışmış. Kaynakçı, sosyal medya hesabından şöyle yazmış; ‘KOZLU BELEDİYE MECLİSİ'NDE YAPILAN KAPALI OYLAMADA BİR CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ AK PARTİLİ ADAYA OY VERDİ. ZARFLARIN İÇİNİ GÖRME YETENEĞİ OLAN BİR AKLIEVVEL BU OYUN HALİL ARDIÇ TARAFINDAN ATILDIĞINI ÖNE SÜRDÜ. CHP'NİN ADAYININ BEHÇET KEMAL DANIŞ OLDUĞUNU OYLAMADA ÖĞRENEN CHP KOZLU İLÇE BAŞKANI CENGİZ BANK DOSTUMUZ DA HALİL ARDIÇ'I DİSİPLİN KURULUNA VERMİŞ. BİZİM ZARFLARIN İÇİNİ GÖRME YETENEĞİMİZ YOK’ demiş. Aslında adamın gazetecilik yapmaya yeteneği yok, farkında değil! Ama kaynakçılığı iyi, ona laf yok, turp gibi iş yapar… Zarfın içini görme işine gelince, Onu kimse görmedi kaynakçı kardeş. Halil Ardıç bizzat kendi ifade etmiş! Size ne oluyor? Yoksa şimdi kendisi inkâr mı ediyor? Belediye başkanının seçim sonuçları açıklandığında AKP’liler aile fotoğrafına katılmak için yanımda onu da davet ettiler. AKP’lilerin ağzından da CHP’lilerin ağzından da Ardıç’ın kendi ifadeleri ile AKP adayına oy kullandığını itiraf ettiği teyit edildi. Bari bunu araştırsaydın be kaynakçı dostum. Sen sen ol, sana madik atıp başkasının yanına giden, Sonra ona madik atıp sana dönen ayakçının gazına gelme. Belediye’de belgeleri ile sabittir, Git bak, Halil Ardıç’ın arsasına 2014-2017 arasında imar düzenlemesi yapılmış mı? Yapılmamış mı? Git bak, 2014-2017 arası alınan meclis kararlarında CHP’nin hayır dediği kaç karara Halil Ardıç AKP ile birlikte evet demiş? Ondan sonra ne kendin de nede başkalarında zarfın içini görme yeteneği aramazsın…
Gazetecilik yaptığını sanan, Günlük gazete çıkarıyorum diye övünüp, Haftada bir gün yayın yapabilen, İnternet sitesi bile çalışmayıp sosyal medyadan yayın yapan, Kaynakçı ve ayakçısı akılları sıra partisine ihaneti alışkanlık haline getiren CHP’li Kozlu Belediye Meclis üyesi Halil Ardıç’a sahip çıkmaya çalışmış.

 

Gazetecilik yaptığını sanan,

Günlük gazete çıkarıyorum diye övünüp,

Haftada bir gün yayın yapabilen,

İnternet sitesi bile çalışmayıp sosyal medyadan yayın yapan,

Kaynakçı ve ayakçısı akılları sıra partisine ihaneti alışkanlık haline getiren CHP’li Kozlu Belediye Meclis üyesi Halil Ardıç’a sahip çıkmaya çalışmış.

Kaynakçı, sosyal medya hesabından şöyle yazmış;

‘KOZLU BELEDİYE MECLİSİ'NDE YAPILAN KAPALI OYLAMADA BİR CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ AK PARTİLİ ADAYA OY VERDİ.
ZARFLARIN İÇİNİ GÖRME YETENEĞİ OLAN BİR AKLIEVVEL BU OYUN HALİL ARDIÇ TARAFINDAN ATILDIĞINI ÖNE SÜRDÜ.
CHP'NİN ADAYININ BEHÇET KEMAL DANIŞ OLDUĞUNU OYLAMADA ÖĞRENEN CHP KOZLU İLÇE BAŞKANI CENGİZ BANK DOSTUMUZ DA HALİL ARDIÇ'I DİSİPLİN KURULUNA VERMİŞ.
BİZİM ZARFLARIN İÇİNİ GÖRME YETENEĞİMİZ YOK’
demiş.

Aslında adamın gazetecilik yapmaya yeteneği yok, farkında değil!

Ama kaynakçılığı iyi, ona laf yok, turp gibi iş yapar…

Zarfın içini görme işine gelince,

Onu kimse görmedi kaynakçı kardeş.

Halil Ardıç bizzat kendi ifade etmiş!

Size ne oluyor?

Yoksa şimdi kendisi inkâr mı ediyor?

Belediye başkanının seçim sonuçları açıklandığında AKP’liler aile fotoğrafına katılmak için yanımda onu da davet ettiler.

AKP’lilerin ağzından da CHP’lilerin ağzından da Ardıç’ın kendi ifadeleri ile AKP adayına oy kullandığını itiraf ettiği teyit edildi.

Bari bunu araştırsaydın be kaynakçı dostum.

Sen sen ol, sana madik atıp başkasının yanına giden,

Sonra ona madik atıp sana dönen ayakçının gazına gelme.

Belediye’de belgeleri ile sabittir,

Git bak, Halil Ardıç’ın arsasına 2014-2017 arasında imar düzenlemesi yapılmış mı? Yapılmamış mı?

Git bak, 2014-2017 arası alınan meclis kararlarında CHP’nin hayır dediği kaç karara Halil Ardıç AKP ile birlikte evet demiş?

Ondan sonra ne kendin de nede başkalarında zarfın içini görme yeteneği aramazsın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.