Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜPÇܒNÜN FIRILDAKLARI BİTMEK BİLMİYOR

Gündem 19.01.2017 - 17:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8335+ kez okundu.
 

TÜPÇܒNÜN FIRILDAKLARI BİTMEK BİLMİYOR

Gün geçmiyor ki Tüpçü ile ilgili yeni bir film, yeni bir fırıldak ortaya çıkmasın.
Bizim iş adamı sıfatıyla ortalıklarda dolaşan tüpçü, Akçeli işlerde o kadar ustalaşmış ki, film fırıldak ile kazık atmaya en yakınındakilerden başlamış.Para sıkıntısı nedeniyle apartman sakini yakın komşusuna bankadan üç gün sonra ödemek koşulu ile 40 bin TL kredi çektiren tatlı su kurnazı, parayı cebine koyduktan sonra 3-5 gün işini unutmuş, komşusunun adına olan kredi taksitlerini vadesi geldiğinde ödemeye başlamış.Gel zaman git zaman bizim tüpçü taksitleri vadesinde de ödemez hale gelmiş!Komşusu her ay bankadan gelen ikaz ve uyarı telefonlarından bıkmış, ‘Bana üç gün sonra ödeyeceğim diye 40 bin TL kredi çektirdin şimdi taksitlerini dahi birer ay geriden ödüyorsun. Yeter artık bıktım bankadan gelen telefonlardan. Bir an önce kapat şu krediyi’ demiş.Tatlı su kurnazı film fırıldakçı tüpçü, utanıp sıkılıp, kendisine iyilik yapıp mağdur olan arkadaşından özür dileyip, mağduriyetini gidereceğine, pişkin pişkin, ‘Bende para yok, durumum yok banka bekler’ diyerek adamı çileden çıkarmış.Çekirge bu sıralar çok zıpladı, Allah’tan başına bir şey gelmese bari.Ama bu kafa ile sonu pek iyi görünmüyor.Gün gelir canını yaktıkları bu tatlı su kurnazına öyle bir ders verir ki, o ayakkabı köselesi gibi yüzüyle bile toplum içine çıkamaz olur…
Gün geçmiyor ki Tüpçü ile ilgili yeni bir film, yeni bir fırıldak ortaya çıkmasın.

Bizim iş adamı sıfatıyla ortalıklarda dolaşan tüpçü, Akçeli işlerde o kadar ustalaşmış ki, film fırıldak ile kazık atmaya en yakınındakilerden başlamış.
Para sıkıntısı nedeniyle apartman sakini yakın komşusuna bankadan üç gün sonra ödemek koşulu ile 40 bin TL kredi çektiren tatlı su kurnazı, parayı cebine koyduktan sonra 3-5 gün işini unutmuş, komşusunun adına olan kredi taksitlerini vadesi geldiğinde ödemeye başlamış.
Gel zaman git zaman bizim tüpçü taksitleri vadesinde de ödemez hale gelmiş!
Komşusu her ay bankadan gelen ikaz ve uyarı telefonlarından bıkmış, ‘Bana üç gün sonra ödeyeceğim diye 40 bin TL kredi çektirdin şimdi taksitlerini dahi birer ay geriden ödüyorsun. Yeter artık bıktım bankadan gelen telefonlardan. Bir an önce kapat şu krediyi’ demiş.
Tatlı su kurnazı film fırıldakçı tüpçü, utanıp sıkılıp, kendisine iyilik yapıp mağdur olan arkadaşından özür dileyip, mağduriyetini gidereceğine, pişkin pişkin, ‘Bende para yok, durumum yok banka bekler’ diyerek adamı çileden çıkarmış.
Çekirge bu sıralar çok zıpladı, Allah’tan başına bir şey gelmese bari.
Ama bu kafa ile sonu pek iyi görünmüyor.
Gün gelir canını yaktıkları bu tatlı su kurnazına öyle bir ders verir ki, o ayakkabı köselesi gibi yüzüyle bile toplum içine çıkamaz olur…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.