Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞAHİN ANKARA'DA HASTANEYE Mİ YATTI?

Gündem 20.12.2016 - 15:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4058+ kez okundu.
 

ŞAHİN ANKARA'DA HASTANEYE Mİ YATTI?

Durumunun kötüye gittiği iddiaları doğru mu?
Bir süredir kanser tedavisi gören AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in genel sağlık durumunun kötüye gittiği bu nedenle Ankara’da yatarak tedavi görmek için izine ayrıldığı ileri sürüldü. Şahin’in tedavisini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde sürdürdüğü, hastalığının ilerlemesi ile birlikte sık sık seyahat etmesinin sıkıntı yarattığı bu yüzden bir süre yatarak tedavi göreceği ya da tedavisini ayakta sürdürmek amacıyla Ankara’da bir ev kiralayacağı ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.
Durumunun kötüye gittiği iddiaları doğru mu?

Bir süredir kanser tedavisi gören AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in genel sağlık durumunun kötüye gittiği bu nedenle Ankara’da yatarak tedavi görmek için izine ayrıldığı ileri sürüldü.

Şahin’in tedavisini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde sürdürdüğü, hastalığının ilerlemesi ile birlikte sık sık seyahat etmesinin sıkıntı yarattığı bu yüzden bir süre yatarak tedavi göreceği ya da tedavisini ayakta sürdürmek amacıyla Ankara’da bir ev kiralayacağı ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.