Sitenin sağında bir giydirme reklam

ULUPINAR BAŞBAKANIMIZI DAVET ETTİ…

Gündem 02.10.2016 - 17:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3048+ kez okundu.
 

ULUPINAR BAŞBAKANIMIZI DAVET ETTİ…

  AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TBMM 26. Dönem 2. Yasama yılı açılışında Başbakanımız Binali Yıldırım ile görüştüğünü, Kendisine Filyos Liman’ı inşaat çalışmalarının başladığını ilettiğini ve limanın temel atma törenine davet ettiğini belirtti. Başbakan Binali Yıldırım, milletvekili Ulupınar’a temel atma törenine katılacağı sözünü verdi.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TBMM 26. Dönem 2. Yasama yılı açılışında Başbakanımız Binali Yıldırım ile görüştüğünü, Kendisine Filyos Liman’ı inşaat çalışmalarının başladığını ilettiğini ve limanın temel atma törenine davet ettiğini belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım, milletvekili Ulupınar’a temel atma törenine katılacağı sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.