Sitenin sağında bir giydirme reklam

BUNU YAPAN SÖZDE MÜSLÜMAN!

Kozlu 11.09.2016 - 17:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6833+ kez okundu.
 

BUNU YAPAN SÖZDE MÜSLÜMAN!

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Topbaşı Camiinde 2 Eylül 206 Cuma günü 'Bu kadarına da pes!' dedirtecek bir olay yaşandı.
Kozlu Topbaşı Camiine namaza giden cemaat ilginç bir olayla karşılaştı. Camide gündüz vakti Güvenlik kameralarına aldırış etmeden yaşanılan hırsızlık olayının gerçek yüzü güvenlik kamera kayıtları incelendikten sonra ortaya çıktı.Gözü dönmüş hırsızların, güvenlik kameralarının bulunmasına aldırış etmeden, Bağış kutusunun yanında bulunan ve biriken paranın cemaatin kullanımı için içme suyu alınmada kullanıldığı bozuk para kutusunun menteşelerini söküp kilidini kırarak içindeki bozuk paraları çaldıkları anlaşıldı.Olaya tanık olan Cami Cemaati, ' Bunu yapanın kutunun içerisindeki üç-beş kuruşa tenezzül ettiğine göre ya çok gözü dönmüş, ya bu işi alışkanlık haline getirmiş ya da aşırı derecede muhtaç olması gerekli. Öylede olsa Allah'ın evi olarak adlandırılan camii içerisinde cemaatin içme suyu tedariki için kullanılan bağış kutusundaki üç kuruşu çalmanın hiç bir izahatı olamaz. Bu hırsızın hadi kuldan utanması yok, Allah'tan damı korkusu yok? ki böyle bir şeye kalkışmış. Bunu yapana kadar cemaatten yardım istese o kutunun içerisindeki üç kuruştan çok daha fazla yardım toplardı. Günah ta işlemezdi, suçta işlemezdi' şeklinde yorumda bulundular.(BKH)
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Topbaşı Camiinde 2 Eylül 206 Cuma günü 'Bu kadarına da pes!' dedirtecek bir olay yaşandı.


Kozlu Topbaşı Camiine namaza giden cemaat ilginç bir olayla karşılaştı.
Camide gündüz vakti Güvenlik kameralarına aldırış etmeden yaşanılan hırsızlık olayının gerçek yüzü güvenlik kamera kayıtları incelendikten sonra ortaya çıktı.
Gözü dönmüş hırsızların, güvenlik kameralarının bulunmasına aldırış etmeden, Bağış kutusunun yanında bulunan ve biriken paranın cemaatin kullanımı için içme suyu alınmada kullanıldığı bozuk para kutusunun menteşelerini söküp kilidini kırarak içindeki bozuk paraları çaldıkları anlaşıldı.
Olaya tanık olan Cami Cemaati, ' Bunu yapanın kutunun içerisindeki üç-beş kuruşa tenezzül ettiğine göre ya çok gözü dönmüş, ya bu işi alışkanlık haline getirmiş ya da aşırı derecede muhtaç olması gerekli. Öylede olsa Allah'ın evi olarak adlandırılan camii içerisinde cemaatin içme suyu tedariki için kullanılan bağış kutusundaki üç kuruşu çalmanın hiç bir izahatı olamaz. Bu hırsızın hadi kuldan utanması yok, Allah'tan damı korkusu yok? ki böyle bir şeye kalkışmış. Bunu yapana kadar cemaatten yardım istese o kutunun içerisindeki üç kuruştan çok daha fazla yardım toplardı. Günah ta işlemezdi, suçta işlemezdi' şeklinde yorumda bulundular.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.