Sitenin sağında bir giydirme reklam

ULUPINAR’DAN ŞEHİT UZMAN KORKUT’A BAŞSAĞLIĞI

Gündem 31.05.2016 - 15:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8287+ kez okundu.
 

ULUPINAR’DAN ŞEHİT UZMAN KORKUT’A BAŞSAĞLIĞI

Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR, Hakkari’de şehit düşen Uzman Çavuşumuz Okan KORKUT ile ilgili yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere değindi.
“31 Mayıs 2016 Salı bugün sabaha karşı Hakkari’ nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada iki kahraman askerimiz yaralanmış ve acil olarak hastaneye kaldırılmışlardır. Askerlerimizden durumu ağır olan Devrekli kahraman hemşerimiz Uzman Çavuş Okan KORKUT yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 05.40'da şehit olarak Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Terör ve ona destek veren unsurlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu milleti bölmeye, yıkmaya güçleri yetmeyecektir. Bizleri canları pahasına koruyan şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızın kardeşliğini, akrabalığını, yüzyıllarca süregelen kadim dostluğunu bozamayacaklardır. Bir kez daha terörü, ona destek verenleri şiddetle kınıyor, şahsım ve milletim adına lanetliyorum.   Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, başta Zonguldak olmak üzere aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.
Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR, Hakkari’de şehit düşen Uzman Çavuşumuz Okan KORKUT ile ilgili yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere değindi.

“31 Mayıs 2016 Salı bugün sabaha karşı Hakkari’ nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada iki kahraman askerimiz yaralanmış ve acil olarak hastaneye kaldırılmışlardır. Askerlerimizden durumu ağır olan Devrekli kahraman hemşerimiz Uzman Çavuş Okan KORKUT yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 05.40'da şehit olarak Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Terör ve ona destek veren unsurlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu milleti bölmeye, yıkmaya güçleri yetmeyecektir. Bizleri canları pahasına koruyan şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızın kardeşliğini, akrabalığını, yüzyıllarca süregelen kadim dostluğunu bozamayacaklardır. Bir kez daha terörü, ona destek verenleri şiddetle kınıyor, şahsım ve milletim adına lanetliyorum.  

Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, başta Zonguldak olmak üzere aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.