Sitenin sağında bir giydirme reklam

SGK’dan TTK’ya Ziyaret

Gündem 24.05.2016 - 16:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7584+ kez okundu.
 

SGK’dan TTK’ya Ziyaret

Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri kapsamında 18.05.2016 tarihinde Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünü ziyaret edildi. Ziyarete Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdür Çiğdem ACAR, Sigorta İl Müdürü Erdem YANIK, Servis çalışanlarından Derya ÇANDIR ve Pınar ÖZDEMİR katıldı.  İl Müdürü Acar ziyarette “ 16-22 Mayıs tarihleri arası Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır, biz de sizleri etkinliklerimiz kapsamında ziyarete geldik, 2006 yılında kurulan Kurumumuzun kuruluşunun 10. yılında kutlamaktayız, geriye dönüp baktığımızda Sosyal Güvenlik noktasında çok şey yapıldığını görüyoruz” dedi.  TTK Genel Müdürü Burhan İNAN da Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri kapsamında 18.05.2016 tarihinde Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünü ziyaret edildi. Ziyarete Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdür Çiğdem ACAR, Sigorta İl Müdürü Erdem YANIK, Servis çalışanlarından Derya ÇANDIR ve Pınar ÖZDEMİR katıldı. 

İl Müdürü Acar ziyarette “ 16-22 Mayıs tarihleri arası Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır, biz de sizleri etkinliklerimiz kapsamında ziyarete geldik, 2006 yılında kurulan Kurumumuzun kuruluşunun 10. yılında kutlamaktayız, geriye dönüp baktığımızda Sosyal Güvenlik noktasında çok şey yapıldığını görüyoruz” dedi.

 TTK Genel Müdürü Burhan İNAN da Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.