Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP KOZLU İLÇE TEŞKİLATI BASIN İLE KAHVALTI YAPTI

Kozlu 11.05.2016 - 22:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8364+ kez okundu.
 

CHP KOZLU İLÇE TEŞKİLATI BASIN İLE KAHVALTI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe başkanlığı tarafından İlçede görev yapan basın mensupları ile parti teşkilatına kahvaltı programı tertip edildi.Kozlu Ora Kafede düzenlenen kahvaltı programına Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş ve Yeni Zonguldak Gazetesi İmtiyaz sahibi İsmail Çelik'in yanı sıra ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, 'Biz siyasetçiler ve İlçede görev yapan basın mensubu arkadaşlarımız aynı ortak gayeye hizmet ediyoruz. Amacımız ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak. Bu vesile ile bugün sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.'dedi.(BKH)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe başkanlığı tarafından İlçede görev yapan basın mensupları ile parti teşkilatına kahvaltı programı tertip edildi.
Kozlu Ora Kafede düzenlenen kahvaltı programına Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş ve Yeni Zonguldak Gazetesi İmtiyaz sahibi İsmail Çelik'in yanı sıra ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.
CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, 'Biz siyasetçiler ve İlçede görev yapan basın mensubu arkadaşlarımız aynı ortak gayeye hizmet ediyoruz. Amacımız ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak. Bu vesile ile bugün sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.'dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.