Sitenin sağında bir giydirme reklam

ANKARA’DA ZONGULDAK LOBİSİ

Zonguldak 07.04.2016 - 00:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7473+ kez okundu.
 

ANKARA’DA ZONGULDAK LOBİSİ

TRABZONGULDAK’LILAR ANKARA’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ
Zonguldak İli Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Zonguldak’a dikkatleri çekebilmek ve birlik beraberlik adına kaynaşmak için AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın öncülüğünde organize edilen akşam yemeği gerçekleştirildi.Gerçekleştirilen Birlik Beraberlik yemeğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu , Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Fatma Güldemet Sarı , Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili Sayın Ayşenur Bahçekapılı , Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Şeref Malkoç, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu , Salih Cora, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı, Fatma Benli, Erol Kaya, Ali İhsan Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Genel Sektereteri Abdülhamit Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Sayın Ömer Yıldız, Sayıştay Üyesi Sayın Cevdet Malkoç, Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Yönetim kurulu üyeleri Bayraktar Aydın, Kibar Arıkan, Mahmut Kefelioğlu, YaşarGüven, Mehmet Koçal, Süleyman Bezir, Faruk Demirci , Fikret Koç, Tayfun Kara ve Ulusal ve Yerel çok sayıda basın mensubu davete eşlik ettiBirlik beraberlik yemeği için bir açıklama yapan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, “Bu etkinliğin böyle güzel şekilde sonuçlanması bizi mutlu etti. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’ya 81 ilin en geri kalmış bir ili inşallah bu vesile ile yatırımlar ile bunu aşarız demesi bizi memnun etti.Trabzonluyum ama Zonguldaklıyız. Bizim çocuğumuzun mezarı Zonguldak’ta her şeyimiz burada kız alıp kız vermişiz. Benim yeğenim bile Bartın’lı bir aileye gelin gitti. Sayın vekilimizin danışmanına teşekkür ediyorum bizi burada bir araya getirdiler. Her zaman sizinle beraberiz, çok yoğun bir şekilde çalışma yapıyor vekilim danışmanı. Zonguldaklılara hizmet veriyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır da yaptığı konuşmada, “Trabzon ili Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği etkinliğe, Zonguldak, Trabzon, Adana, Sakarya, Kocaeli milletvekillerinin yanı sıra iki bakanımızda katıldı. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu düzenlediğimiz etkinliğin asıl amacı Trabzon ve Zonguldaklı vekiller ile bir araya gelmekti. Diğer vekillerimiz ve bakanlarımız ile güzel bir etkinlik oldu. Bütün gayretlerimiz Zonguldak için” diye konuştu.Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da düzenlenen yemeğin öncesinde müjde vererek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Zonguldak’a geleceğini açıkladı.
TRABZONGULDAK’LILAR ANKARA’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Zonguldak İli Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Zonguldak’a dikkatleri çekebilmek ve birlik beraberlik adına kaynaşmak için AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın öncülüğünde organize edilen akşam yemeği gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen Birlik Beraberlik yemeğine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu , Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Fatma Güldemet Sarı ,
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili Sayın Ayşenur Bahçekapılı , Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Şeref Malkoç, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu , Salih Cora, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı, Fatma Benli, Erol Kaya, Ali İhsan Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Genel Sektereteri Abdülhamit Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Sayın Ömer Yıldız, Sayıştay Üyesi Sayın Cevdet Malkoç, Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Yönetim kurulu üyeleri Bayraktar Aydın, Kibar Arıkan, Mahmut Kefelioğlu, YaşarGüven, Mehmet Koçal, Süleyman Bezir, Faruk Demirci , Fikret Koç, Tayfun Kara ve Ulusal ve Yerel çok sayıda basın mensubu davete eşlik etti
Birlik beraberlik yemeği için bir açıklama yapan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, “Bu etkinliğin böyle güzel şekilde sonuçlanması bizi mutlu etti. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’ya 81 ilin en geri kalmış bir ili inşallah bu vesile ile yatırımlar ile bunu aşarız demesi bizi memnun etti.
Trabzonluyum ama Zonguldaklıyız. Bizim çocuğumuzun mezarı Zonguldak’ta her şeyimiz burada kız alıp kız vermişiz. Benim yeğenim bile Bartın’lı bir aileye gelin gitti. Sayın vekilimizin danışmanına teşekkür ediyorum bizi burada bir araya getirdiler. Her zaman sizinle beraberiz, çok yoğun bir şekilde çalışma yapıyor vekilim danışmanı. Zonguldaklılara hizmet veriyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır da yaptığı konuşmada, “Trabzon ili Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği etkinliğe, Zonguldak, Trabzon, Adana, Sakarya, Kocaeli milletvekillerinin yanı sıra iki bakanımızda katıldı. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu düzenlediğimiz etkinliğin asıl amacı Trabzon ve Zonguldaklı vekiller ile bir araya gelmekti. Diğer vekillerimiz ve bakanlarımız ile güzel bir etkinlik oldu. Bütün gayretlerimiz Zonguldak için” diye konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da düzenlenen yemeğin öncesinde müjde vererek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Zonguldak’a geleceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.