Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜLEǒE DAVA ARKADAŞLARINDAN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Zonguldak 29.01.2016 - 23:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8317+ kez okundu.
 

GÜLEǒE DAVA ARKADAŞLARINDAN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Türkiye Kamu-Sen doğum gününde dahi kendilerine ziyarete gelen dava arkadaşları Hitit Güleç’e sürpriz bir doğum günü partisi tertip etti. Sendika salonunda otururken birden ışıkların sönmesini elektrik kesintisi sanan Güleç ardından arkadaşları tarafından üzerinde mumlar yanan pastanın gelmesiyle hem şaşırdı, hem de duygusal anlar yaşadı. Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, ‘Arkadaşımızın bugün burada olacağını düşünmemiştik, ziyaret sırasında kısa bir zaman diliminde gerçekleştirdiğimiz bir organizasyon oldu. Hitit arkadaşımızın doğum gününü kutluyoruz. Türkiye Kamu-Sen çok güçlü ve büyük bir ailedir’dedi. (BKH)

Türkiye Kamu-Sen doğum gününde dahi kendilerine ziyarete gelen dava arkadaşları Hitit Güleç’e sürpriz bir doğum günü partisi tertip etti.

Sendika salonunda otururken birden ışıkların sönmesini elektrik kesintisi sanan Güleç ardından arkadaşları tarafından üzerinde mumlar yanan pastanın gelmesiyle hem şaşırdı, hem de duygusal anlar yaşadı.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, ‘Arkadaşımızın bugün burada olacağını düşünmemiştik, ziyaret sırasında kısa bir zaman diliminde gerçekleştirdiğimiz bir organizasyon oldu. Hitit arkadaşımızın doğum gününü kutluyoruz. Türkiye Kamu-Sen çok güçlü ve büyük bir ailedir’dedi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.