Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bütün Hesapları İNDRAGANDİ…

Gündem 22.11.2015 - 02:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4385+ kez okundu.
 

Bütün Hesapları İNDRAGANDİ…

DEDİ-KODU’CUUU!!! Bütün Hesapları İNDRAGANDİ… Adam hırs ve nefret küpü… Bu karakterle hala o makamı nasıl temsil ediyor anlamak imkânsız. Varsa yoksa bitmek tükenmek bitmeyen hırsı, kibiri ve birde şimdiye kadar bastırılmış kişiliğinin arkasına aldığı temsil ettiği kamu makamının gücü ile karşısındakilerden hesap sorma gibi hastalıklı bir anlayış tarzı… Sokaktaki vatandaş alaycı bir dille birbirine soruyor; ‘Bu kendini ne halt sanıyor?’ Sanki dersin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı. Ya da Başbakan Yardımcısı. Şurada kala kala 3 yıl kaldı! Geçen iki yılı egolarını tatmin etmeye, yandaşa rant sağlamaya ve dolaylı olarak cebe indirmeye çalışan bukalemun, ne halt olduğunu o koltuktan indiğinde anlayacak! Adam kendi ağzıyla söylemiş; ‘Bu memlekette iki dönem üst üste seçilen Belediye Başkanı yok. Biz işimize bakalım’ diye… İşi ne dersiniz? İNDRAGANDİ…. Kendi bürokratlık döneminde kabulüne imza attığı imalatları yapılanları söküyor üzerine yenisini yapıyor. Yapan firma hep aynı! E tabi iş yapmadan nasıl ortaya çıkacak bu İNDRAGANDİ? Kardeşleri ayrı musluğun başında, Kayınçosu ayrı musluğun, Yandaşları derenin başını kesmiş… Ama yakındır hepsinin birlikte o derede boğulması. Ne demiş atalarımız, ‘ Tatlı tatlı yemenin, acı acı ….olur’ 

DEDİ-KODU’CUUU!!!

Bütün Hesapları İNDRAGANDİ…

Adam hırs ve nefret küpü…

Bu karakterle hala o makamı nasıl temsil ediyor anlamak imkânsız.

Varsa yoksa bitmek tükenmek bitmeyen hırsı, kibiri ve birde şimdiye kadar bastırılmış kişiliğinin arkasına aldığı temsil ettiği kamu makamının gücü ile karşısındakilerden hesap sorma gibi hastalıklı bir anlayış tarzı…

Sokaktaki vatandaş alaycı bir dille birbirine soruyor;

‘Bu kendini ne halt sanıyor?’

Sanki dersin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı.

Ya da Başbakan Yardımcısı.

Şurada kala kala 3 yıl kaldı!

Geçen iki yılı egolarını tatmin etmeye, yandaşa rant sağlamaya ve dolaylı olarak cebe indirmeye çalışan bukalemun, ne halt olduğunu o koltuktan indiğinde anlayacak!

Adam kendi ağzıyla söylemiş; ‘Bu memlekette iki dönem üst üste seçilen Belediye Başkanı yok. Biz işimize bakalım’ diye…

İşi ne dersiniz?

İNDRAGANDİ….

Kendi bürokratlık döneminde kabulüne imza attığı imalatları yapılanları söküyor üzerine yenisini yapıyor.

Yapan firma hep aynı!

E tabi iş yapmadan nasıl ortaya çıkacak bu İNDRAGANDİ?

Kardeşleri ayrı musluğun başında,

Kayınçosu ayrı musluğun,

Yandaşları derenin başını kesmiş…

Ama yakındır hepsinin birlikte o derede boğulması.

Ne demiş atalarımız, ‘ Tatlı tatlı yemenin, acı acı ….olur’ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.