Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK, ‘SEÇİMİN KAZANANI CHP’

Siyaset 22.11.2015 - 00:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3446+ kez okundu.
 

BANK, ‘SEÇİMİN KAZANANI CHP’

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin 13,14,15 Kasım tarihlerinde Merkez İlçe ve İlçelerde gerçekleştirdiği Delege seçimlerinde Kozlu İlçesi’nde yapılan seçimde mevcut yönetime karşı sarı liste ile mücadele eden sarı listenin başkan adayı Cengiz Bank delege seçimleri sonrasında yaptığı açıklamada, kazananın CHP olduğunu dile getirdi. Delege seçimlerinin son derece saygı ve sağduyu çerçevesinde gerçekleştiğini dile getiren Bank sözlerini şöyle sürdürdü; “CHP’nin Ocak 2015’te gerçekleşecek olağan Kurultayı öncesinde, teşkilatlarını belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği Delege Seçimleri,  13,14,15 Kasım 2015 tarihinde Zonguldak Merkez İlçe ve İlçeleri ile birlikte Kozlu İlçemizde de büyük bir saygı, hoşgörü ve sağduyu içerisinde Kozlu İlçemizde de tamamlanmıştır. Benimde içerisinde olduğum Sarı Liste Mevcut İlçe Başkanı arkadaşım Yaşar Yolcu’nun listesi olan Beyaz listeye karşı demokratik kurallar içerisinde saygı, hoşgörü ve sağduyu çerçevesinde yarışmıştır. 9 Mahalle’nin 7’sinde yarışan iki listeden 4 mahallede bizim listemiz olan sarı liste birinci çıkarken (İhsaniye Mh., 19 Mayıs Mh, Merkez Mh, Fatih Mh), iki mahallede mevcut yönetimin listesi beyaz liste birinci (Güney Mh, Kılıç Mh) olarak çıkmayı başardı. Taşbaca mahallesinde ise ortak tek liste ile sandığa gittik.  Toplamda yaklaşık 720 üyesi bulunan Kozlu İlçe Teşkilatında 520’ye yakın üyenin katılımı ile gerçekleşen delege seçimlerine katılımın bu kadar yüksek olması CHP üyelerinin duyarlılıklarının en büyük göstergesidir. Yapılan seçim sonucunda ortak liste ve köy delegeleri harici bizim listemiz olan sarı liste 62 Delege çıkartmayı başarırken mevcut yönetimin listesi beyaz liste 22 Delege çıkartmıştır. Ancak burada şunun altını çizerek tekrar belirtmek istiyorum; 62 Delege de bizimdir, 22 delege de. Seçimin kazananı yoktur. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu seçimler CHP’yi daha ileriye taşımak için bir Bayrak yarışıdır. Bayrağı eline alan tüm üyeleri kucaklamakla mükelleftir. Bizler de öyle yapacağız. Bu yarışta bizim yanımızda olan ya da olmayan tüm CHP’li üye arkadaşlarıma gösterdikleri sağduyu, hoşgörü ve anlayıştan ötürü bir kez daha teşekkür ediyor ve bundan sonrada partilerine sahip çıkmaya,birlikte partimizi daha ileriye taşımak için el ele vermeye davet ediyorum. “dedi.(BKH)  

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin 13,14,15 Kasım tarihlerinde Merkez İlçe ve İlçelerde gerçekleştirdiği Delege seçimlerinde Kozlu İlçesi’nde yapılan seçimde mevcut yönetime karşı sarı liste ile mücadele eden sarı listenin başkan adayı Cengiz Bank delege seçimleri sonrasında yaptığı açıklamada, kazananın CHP olduğunu dile getirdi.

Delege seçimlerinin son derece saygı ve sağduyu çerçevesinde gerçekleştiğini dile getiren Bank sözlerini şöyle sürdürdü;

“CHP’nin Ocak 2015’te gerçekleşecek olağan Kurultayı öncesinde, teşkilatlarını belirlemek amacıyla gerçekleştirdiği Delege Seçimleri,  13,14,15 Kasım 2015 tarihinde Zonguldak Merkez İlçe ve İlçeleri ile birlikte Kozlu İlçemizde de büyük bir saygı, hoşgörü ve sağduyu içerisinde Kozlu İlçemizde de tamamlanmıştır.

Benimde içerisinde olduğum Sarı Liste Mevcut İlçe Başkanı arkadaşım Yaşar Yolcu’nun listesi olan Beyaz listeye karşı demokratik kurallar içerisinde saygı, hoşgörü ve sağduyu çerçevesinde yarışmıştır.

9 Mahalle’nin 7’sinde yarışan iki listeden 4 mahallede bizim listemiz olan sarı liste birinci çıkarken (İhsaniye Mh., 19 Mayıs Mh, Merkez Mh, Fatih Mh), iki mahallede mevcut yönetimin listesi beyaz liste birinci (Güney Mh, Kılıç Mh) olarak çıkmayı başardı. Taşbaca mahallesinde ise ortak tek liste ile sandığa gittik. 

Toplamda yaklaşık 720 üyesi bulunan Kozlu İlçe Teşkilatında 520’ye yakın üyenin katılımı ile gerçekleşen delege seçimlerine katılımın bu kadar yüksek olması CHP üyelerinin duyarlılıklarının en büyük göstergesidir.

Yapılan seçim sonucunda ortak liste ve köy delegeleri harici bizim listemiz olan sarı liste 62 Delege çıkartmayı başarırken mevcut yönetimin listesi beyaz liste 22 Delege çıkartmıştır.

Ancak burada şunun altını çizerek tekrar belirtmek istiyorum; 62 Delege de bizimdir, 22 delege de. Seçimin kazananı yoktur. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu seçimler CHP’yi daha ileriye taşımak için bir Bayrak yarışıdır. Bayrağı eline alan tüm üyeleri kucaklamakla mükelleftir. Bizler de öyle yapacağız. Bu yarışta bizim yanımızda olan ya da olmayan tüm CHP’li üye arkadaşlarıma gösterdikleri sağduyu, hoşgörü ve anlayıştan ötürü bir kez daha teşekkür ediyor ve bundan sonrada partilerine sahip çıkmaya,birlikte partimizi daha ileriye taşımak için el ele vermeye davet ediyorum. “dedi.(BKH)  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.