Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşadamı Engin Ateş Büşra Köksal ile yaşamını birleştirdi

Zonguldak 19.09.2015 - 17:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8105+ kez okundu.
 

İşadamı Engin Ateş Büşra Köksal ile yaşamını birleştirdi

İşadamı Engin Ateş Büşra Köksal ile yaşamını birleştirdi
Zonguldak'ın tanınmış iş adamlarından Engin Ateş ile Büşra Köksal, Zonguldak Dedeman Otel’de yapılan muhteşem bir düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdi.Düğün törenine, Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir, ZTSO Başkanı Metin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Demir Grup Yönetim Kurulu üyeleri, siyaset, iş, spor camiasından çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kıyarken, şahitlikleri Gökhan Demir, Celal Ulupınar ve çiftin arkadaşları yaptı. Akdemir, evlilik cüzdanını geline takdim etti. Genç çift nikahın ardından tebrikleri kabul etti.Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, Büşra - Engin Ateş çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
İşadamı Engin Ateş Büşra Köksal ile yaşamını birleştirdi


Zonguldak'ın tanınmış iş adamlarından Engin Ateş ile Büşra Köksal, Zonguldak Dedeman Otel’de yapılan muhteşem bir düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdi.
Düğün törenine, Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir, ZTSO Başkanı Metin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Demir Grup Yönetim Kurulu üyeleri, siyaset, iş, spor camiasından çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kıyarken, şahitlikleri Gökhan Demir, Celal Ulupınar ve çiftin arkadaşları yaptı. Akdemir, evlilik cüzdanını geline takdim etti. Genç çift nikahın ardından tebrikleri kabul etti.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak, Büşra - Engin Ateş çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.