Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTAN’IN ARAÇ TANITIM FİYASKOSU

Kozlu 19.06.2015 - 17:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7663+ kez okundu.
 

ERTAN’IN ARAÇ TANITIM FİYASKOSU

Kozlu Belediyesi tarafından düzenlenen hibe araçlar tanıtım törenine katılım yok denecek kadar azdı. Göreve geldiği günden beri reklam kokan davranışları ile kamuoyunun eleştiri odağı olan, hatta cenaze anonslarını kendi isminin geçeceği şekilde düzenletip, Ramazan imsakiyelerine dahi resmini bastıran Ertan Şahin’in hibe araçları tanıtım için düzenlediği tören tek kelime ile ‘Fiyasko’ olarak nitelendirildi.
Kozlu Belediyesi tarafından düzenlenen hibe araçlar tanıtım törenine katılım yok denecek kadar azdı.Göreve geldiği günden beri reklam kokan davranışları ile kamuoyunun eleştiri odağı olan, hatta cenaze anonslarını kendi isminin geçeceği şekilde düzenletip, Ramazan imsakiyelerine dahi resmini bastıran Ertan Şahin’in hibe araçları tanıtım için düzenlediği tören tek kelime ile ‘Fiyasko’ olarak nitelendirildi.Tören için Kozlu’nun hafta günü olan 16 Haziran 2015 Salı gününün tercih edilmesi, törenin minibüs duraklarının olduğu alanda düzenlenmesine ve günler öncesinden Belediye Hoparlörlerinden ilan edilmesine rağmen katılım sadece belediye çalışanları ve yakınlarından ibaret çok az sayıda kişi ile sınırlı kaldı.HALK GÜNEŞİN ALTINDA HALKIN BAŞKANI(!) ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN GÖLGELİKTE İZLEDİ!Her fırsatta kendini Halkın Başkanı olarak lanse eden ancak halkın içerisinde dolaşmaktan imtina eden, kendisine oy veren seçmenin arasında dahi dolaşırken arkasından bir araba koruma giden Ertan Şahin, katılımın yok denecek kadar az olduğu Hibe Araç Tanıtım Törenini kendisi ve Protokol mensupları için özel olarak hazırlanan seyyar kapalı tribünde, gölgede izlerken, çok değer verdiğini (!) dile getirdiği halk 30 derece güneşin altında töreni izlemek zorunda kaldı. Böylece Ertan Şahin ne kadar Halkın Başkanı (!) olduğunu göstermiş oldu.ERTAN KOŞULSUZ HİBE OLARAK ADLANDIRILAN ARAÇLARIN KİMLER TARAFINDAN HİBE EDİLDİĞİNİ NEDEN AÇIKLAYAMIYOR? Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak aylar öncesi yayınlanan haber ve yorumlarımızda on yıl içerisinde belediyeye bir tek araç dahi hibe edilmezken Ertan Şahin’in göreve gelmesinin ardından onbir aracın hibe edilmesinin akıllara ‘Bu araçları hibe edenlerin belediyeden ne çıkar ya da beklentileri var? Kimsenin kimseye karşılıksız bir bardak su dahi almadığı şu dönemde müteahhit denen kişiler Ertan Şahin yönetimindeki Kozlu Belediyesi’ne neden ard arda araç hibe ediyorlar?Ertan Şahin bu hayırsever olarak nitelendirdiği kişilerin isimlerini neden açıklamıyor? Acaba çıkar ilişkilerinin ortaya çıkacağından mı çekiniyor?’ şeklindeki soruları getirdiğini dile getirerek, Şahin’den bu araçları hibe edenleri açıklamasını hatta bir plaket vererek onure etmesi gerektiğini dile getirmiştik.Aynı hususu geçtiğimiz dönemlerdeki Kozlu Belediye Meclis toplantısında CHP’li Kozlu Belediye Meclis Üyesi Hüdai Dökmeci dile getirmiş ancak o da Şahin ve yönetiminden bir cevap alamamıştı. (BKH)
Kozlu Belediyesi tarafından düzenlenen hibe araçlar tanıtım törenine katılım yok denecek kadar azdı. Göreve geldiği günden beri reklam kokan davranışları ile kamuoyunun eleştiri odağı olan, hatta cenaze anonslarını kendi isminin geçeceği şekilde düzenletip, Ramazan imsakiyelerine dahi resmini bastıran Ertan Şahin’in hibe araçları tanıtım için düzenlediği tören tek kelime ile ‘Fiyasko’ olarak nitelendirildi.

Kozlu Belediyesi tarafından düzenlenen hibe araçlar tanıtım törenine katılım yok denecek kadar azdı.
Göreve geldiği günden beri reklam kokan davranışları ile kamuoyunun eleştiri odağı olan, hatta cenaze anonslarını kendi isminin geçeceği şekilde düzenletip, Ramazan imsakiyelerine dahi resmini bastıran Ertan Şahin’in hibe araçları tanıtım için düzenlediği tören tek kelime ile ‘Fiyasko’ olarak nitelendirildi.
Tören için Kozlu’nun hafta günü olan 16 Haziran 2015 Salı gününün tercih edilmesi, törenin minibüs duraklarının olduğu alanda düzenlenmesine ve günler öncesinden Belediye Hoparlörlerinden ilan edilmesine rağmen katılım sadece belediye çalışanları ve yakınlarından ibaret çok az sayıda kişi ile sınırlı kaldı.
HALK GÜNEŞİN ALTINDA HALKIN BAŞKANI(!) ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN GÖLGELİKTE İZLEDİ!
Her fırsatta kendini Halkın Başkanı olarak lanse eden ancak halkın içerisinde dolaşmaktan imtina eden, kendisine oy veren seçmenin arasında dahi dolaşırken arkasından bir araba koruma giden Ertan Şahin, katılımın yok denecek kadar az olduğu Hibe Araç Tanıtım Törenini kendisi ve Protokol mensupları için özel olarak hazırlanan seyyar kapalı tribünde, gölgede izlerken, çok değer verdiğini (!) dile getirdiği halk 30 derece güneşin altında töreni izlemek zorunda kaldı.
Böylece Ertan Şahin ne kadar Halkın Başkanı (!) olduğunu göstermiş oldu.
ERTAN KOŞULSUZ HİBE OLARAK ADLANDIRILAN ARAÇLARIN KİMLER TARAFINDAN HİBE EDİLDİĞİNİ NEDEN AÇIKLAYAMIYOR?
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak aylar öncesi yayınlanan haber ve yorumlarımızda on yıl içerisinde belediyeye bir tek araç dahi hibe edilmezken Ertan Şahin’in göreve gelmesinin ardından onbir aracın hibe edilmesinin akıllara ‘Bu araçları hibe edenlerin belediyeden ne çıkar ya da beklentileri var?
Kimsenin kimseye karşılıksız bir bardak su dahi almadığı şu dönemde müteahhit denen kişiler Ertan Şahin yönetimindeki Kozlu Belediyesi’ne neden ard arda araç hibe ediyorlar?
Ertan Şahin bu hayırsever olarak nitelendirdiği kişilerin isimlerini neden açıklamıyor?
Acaba çıkar ilişkilerinin ortaya çıkacağından mı çekiniyor?’ şeklindeki soruları getirdiğini dile getirerek, Şahin’den bu araçları hibe edenleri açıklamasını hatta bir plaket vererek onure etmesi gerektiğini dile getirmiştik.Aynı hususu geçtiğimiz dönemlerdeki Kozlu Belediye Meclis toplantısında CHP’li Kozlu Belediye Meclis Üyesi Hüdai Dökmeci dile getirmiş ancak o da Şahin ve yönetiminden bir cevap alamamıştı. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.