Sitenin sağında bir giydirme reklam

VERA PASTANELERi ZONGULDAK’TA

Gündem 04.06.2015 - 22:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7484+ kez okundu.
 

VERA PASTANELERi ZONGULDAK’TA

Kdz. Ereğli’de A+Plus kalite anlayışı ile müşterilerine hizmet veren VERA PASTANELERİ’nin, Zonguldak Gazipaşa Caddesinde Şubesi açıldı.
Kdz. Ereğli’de A+Plus kalite anlayışı ile müşterilerine hizmet veren VERA PASTANELERİ’nin, Zonguldak Gazipaşa Caddesinde Şubesi açıldı.Ereğli Peugeot Bayii’de olan Çapar ailesinin bir yatırımı olan Vera Pastaneleri’nin Zonguldak Şube açılışı 3 Haziran 2015 günü yapıldı. Açılışa Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ZTSO Başkanı Metin Demir,Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Enerji ve Tabii kaynaklar eski bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili adayı Zeki Çakan,CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk ve çok sayıda davetli katıldı.Açılışta okunan duanın ardından bir konuşma yapan Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Vera Pastanelerinin kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile Ereğli Halkının damak tadında alışkanlık haline geldiğini ve bu tadı şimdi Zonguldak Halkının hizmetine sunduklarını dile getirerek, ‘Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın’ dedi.Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir açılış münasebetiyle yaptığı konuşmada, Zonguldak’a istihdam sağladıkları için Vera Pastaneleri’nin yatırımcısı Çapar ailesine teşekkür ederek kalite, hijyen ve sağlıklı ürün anlayışından ödün vermeden istihdam sayısını artırmaları temennisinde bulundu.Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.(BKH)
Kdz. Ereğli’de A+Plus kalite anlayışı ile müşterilerine hizmet veren VERA PASTANELERİ’nin, Zonguldak Gazipaşa Caddesinde Şubesi açıldı.

Kdz. Ereğli’de A+Plus kalite anlayışı ile müşterilerine hizmet veren VERA PASTANELERİ’nin, Zonguldak Gazipaşa Caddesinde Şubesi açıldı.
Ereğli Peugeot Bayii’de olan Çapar ailesinin bir yatırımı olan Vera Pastaneleri’nin Zonguldak Şube açılışı 3 Haziran 2015 günü yapıldı.
Açılışa Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ZTSO Başkanı Metin Demir,Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Enerji ve Tabii kaynaklar eski bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili adayı Zeki Çakan,CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta okunan duanın ardından bir konuşma yapan Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Vera Pastanelerinin kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile Ereğli Halkının damak tadında alışkanlık haline geldiğini ve bu tadı şimdi Zonguldak Halkının hizmetine sunduklarını dile getirerek, ‘Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın’ dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir açılış münasebetiyle yaptığı konuşmada, Zonguldak’a istihdam sağladıkları için Vera Pastaneleri’nin yatırımcısı Çapar ailesine teşekkür ederek kalite, hijyen ve sağlıklı ürün anlayışından ödün vermeden istihdam sayısını artırmaları temennisinde bulundu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.