Sitenin sağında bir giydirme reklam

TURPÇU CHP KOZLU'DA BAŞARILI OLSUN İSTEMİYOR MU?

Siyaset 29.05.2015 - 20:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7607+ kez okundu.
 

TURPÇU CHP KOZLU'DA BAŞARILI OLSUN İSTEMİYOR MU?

CHP 1inci sira Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu neden Zonguldak'in ikinci en buyuk ilcesi Kozlu'daki seçim çalışmalarına iştirak etmiyor?
*CHP 1inci sira Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu neden Zonguldak'in ikinci en buyuk ilcesi Kozlu'daki seçim çalışmalarına iştirak etmiyor? *Acaba AKP'ye zarar vermemek, oylarının düşmesine sebep olmamak ve komple altyapı ihalesini aldığı AKP'Lİ Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'e kamuoyunda başarısiz izlenimi vermemek için olabilir mi acaba?  AKP Hükümetinden ve AKP'li yerel yönetimlerden aldığı büyük ihalelerle kamuoyunda AKP'nin müteahhiti olarakta anılan Turyapı İnşaat'ın sahibi CHP 1'inci sıra Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu'nun Zonguldak'ın ikinci en büyük ilçesi olan kozlu'daki seçim çalışmalarına sıklıkla aktif olarak katılmayışı kamuoyunda ve partililer arsında eleştiri konusu olmaya devam ediyor. Bazı Partililer ve seçmenler Turpçu'nun 'Seçim bitene kadar ben Kozlu'ya girmem' dediğini iddia ederek, CHP'nin Kozlu'da birinci parti çıkması AKP'nin yani Ertan Şahin ve arkadaşlarının başarısız olması anlamına gelir. Turpçu kendisine Kozlu'nun tüm alt yapı ve inşaat ihalesini veren AKP'li Belediye Başkanı Ertan Şahin'i başarısız duruma düşürmemek için kozlu'ya ağırlık vermiyor' şeklinde yorumlarda bulundular.(BKH) 
CHP 1inci sira Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu neden Zonguldak'in ikinci en buyuk ilcesi Kozlu'daki seçim çalışmalarına iştirak etmiyor?

*CHP 1inci sira Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu neden Zonguldak'in ikinci en buyuk ilcesi Kozlu'daki seçim çalışmalarına iştirak etmiyor?

*Acaba AKP'ye zarar vermemek, oylarının düşmesine sebep olmamak ve komple altyapı ihalesini aldığı AKP'Lİ Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'e kamuoyunda başarısiz izlenimi vermemek için olabilir mi acaba? 

AKP Hükümetinden ve AKP'li yerel yönetimlerden aldığı büyük ihalelerle kamuoyunda AKP'nin müteahhiti olarakta anılan Turyapı İnşaat'ın sahibi CHP 1'inci sıra Milletvekili Adayı Şerafettin Turpçu'nun Zonguldak'ın ikinci en büyük ilçesi olan kozlu'daki seçim çalışmalarına sıklıkla aktif olarak katılmayışı kamuoyunda ve partililer arsında eleştiri konusu olmaya devam ediyor.

Bazı Partililer ve seçmenler Turpçu'nun 'Seçim bitene kadar ben Kozlu'ya girmem' dediğini iddia ederek, CHP'nin Kozlu'da birinci parti çıkması AKP'nin yani Ertan Şahin ve arkadaşlarının başarısız olması anlamına gelir. Turpçu kendisine Kozlu'nun tüm alt yapı ve inşaat ihalesini veren AKP'li Belediye Başkanı Ertan Şahin'i başarısız duruma düşürmemek için kozlu'ya ağırlık vermiyor' şeklinde yorumlarda bulundular.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.