Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP MERKEZ İLÇEDE KARADUMAN’LA YOLA DEVAM DEDİ

Siyaset 12.12.2014 - 14:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3498+ kez okundu.
 

AKP MERKEZ İLÇEDE KARADUMAN’LA YOLA DEVAM DEDİ

Tüm merkezlerde tek liste ile seçimkararı alan AKP genel Merkezinin Zonguldak Merkez İlçe Kongresi öncesinde Zonguldak adayı belli oldu.
Daha önceden Merkez İlçe Başkanlığı için aday olmayacağını ifade eden ve İl Başkanlığı için ismi geçen Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile yaptığı görüşmenin ardından, ‘yola devam’ kararını ileterek, onay aldı. Genel Merkez görüşmesinin ardından açıklamada bulunan  Karaduman, Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Alev Dedegil’in Zonguldak’a gelerek, Genel Merkez’in Merkez İlçe Başkan Adayı’nın yeniden Metin Karaduman olduğunu açıklayacağını söyledi.  Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yeniden adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi, “Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’yla geçtiğimiz hafta yaptığımız görüşmede, ekip arkadaşlarımızla birlikte yola devam edip, etmeme konusunda karar vermek için izin istedik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız görüşmelerde ise, ‘yola devam’ kararı aldık. Bugün bu kararımızı ilettik ve olur aldık” dedi. Genel Başkan Sekreter Haluk İpek’le de görüştüklerini ve kongreye davet ettiklerini sözlerine ekleyen Karaduman, “Genel Sekreterimiz Haluk İpekle’de görüştük ve kendisini kongremize davet ettik. Genel Sekreterimizde bu davetimize icabet edeceğini bizlere iletti. Ayrıca Bölge Koordinatörümüz ve İstanbul Milletvekilimiz Alev Dedegil’le de görüştük” bilgilerini verdi.(BKH) 
Tüm merkezlerde tek liste ile seçimkararı alan AKP genel Merkezinin Zonguldak Merkez İlçe Kongresi öncesinde Zonguldak adayı belli oldu.

Daha önceden Merkez İlçe Başkanlığı için aday olmayacağını ifade eden ve İl Başkanlığı için ismi geçen Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile yaptığı görüşmenin ardından, ‘yola devam’ kararını ileterek, onay aldı.

Genel Merkez görüşmesinin ardından açıklamada bulunan  Karaduman, Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Alev Dedegil’in Zonguldak’a gelerek, Genel Merkez’in Merkez İlçe Başkan Adayı’nın yeniden Metin Karaduman olduğunu açıklayacağını söyledi.

 Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yeniden adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi, “Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’yla geçtiğimiz hafta yaptığımız görüşmede, ekip arkadaşlarımızla birlikte yola devam edip, etmeme konusunda karar vermek için izin istedik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız görüşmelerde ise, ‘yola devam’ kararı aldık. Bugün bu kararımızı ilettik ve olur aldık” dedi.

Genel Başkan Sekreter Haluk İpek’le de görüştüklerini ve kongreye davet ettiklerini sözlerine ekleyen Karaduman, “Genel Sekreterimiz Haluk İpekle’de görüştük ve kendisini kongremize davet ettik. Genel Sekreterimizde bu davetimize icabet edeceğini bizlere iletti. Ayrıca Bölge Koordinatörümüz ve İstanbul Milletvekilimiz Alev Dedegil’le de görüştük” bilgilerini verdi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.