Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vicdanı olanın vicdanı sızlar...

Gündem 27.11.2014 - 11:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4294+ kez okundu.
 

Vicdanı olanın vicdanı sızlar...

Bu hafta gündeme öyle bir iddia düştü ki, Yağcıların, yalakaların ve belediyeden nemalananların haricinde vicdan sahibi olan herkese yok bu kadar da olmaz dedirten iddia doğru ise başta Kozlu Belediye Başkanlığı makamında oturan Ertan olmak üzere herkesin başını iki elinin arasına alarak düşünmesi gerekir! Evet, vicdanları sızlatacak nitelikteki iddia şu; Kozlu Belediye Başkanlığı makamında oturan Ertan, belediye işçilerinin kendisinden önceki dönemden kalan alacakları için beni ilgilendirmez. Ben kendi dönemimdeki alacakları öderim. Zaten belediyenin önceki dönemdeki alacakları ödeyecek mali gücü de yok diyormuş. Belediyeden alacağı olan alt yapı işlerinde çalışan M. Ş isimli işçi yaşadığı ekonomik sıkıntı içerisinde 19 Kasım günü girdiği bunalım neticesinde intihara teşebbüs etmiş. Son olarak tedavi altına alınan işçinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu hafta gündeme öyle bir iddia düştü ki,

Yağcıların, yalakaların ve belediyeden nemalananların haricinde vicdan sahibi olan herkese yok bu kadar da olmaz dedirten iddia doğru ise başta Kozlu Belediye Başkanlığı makamında oturan Ertan olmak üzere herkesin başını iki elinin arasına alarak düşünmesi gerekir!

Evet, vicdanları sızlatacak nitelikteki iddia şu;

Kozlu Belediye Başkanlığı makamında oturan Ertan, belediye işçilerinin kendisinden önceki dönemden kalan alacakları için beni ilgilendirmez. Ben kendi dönemimdeki alacakları öderim. Zaten belediyenin önceki dönemdeki alacakları ödeyecek mali gücü de yok diyormuş.

Belediyeden alacağı olan alt yapı işlerinde çalışan M. Ş isimli işçi yaşadığı ekonomik sıkıntı içerisinde 19 Kasım günü girdiği bunalım neticesinde intihara teşebbüs etmiş.

Son olarak tedavi altına alınan işçinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.