Sitenin sağında bir giydirme reklam

AĞA ALAYINA REST ÇEKTİ!

Kozlu 21.11.2014 - 20:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3822+ kez okundu.
 

AĞA ALAYINA REST ÇEKTİ!

Bir tarafta Ertan,Ahmet,Hikmet, diğer tarafta Ağa ! Ertan Şahin’in o sözü ipleri koparttı!
AKP Kurucu üyelerinden olan, Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Kozlu Belediye Meclis üyesi, İmar Komisyonu Başkanı, İş adamı, Kozlu Dağköy Güreş Ağası Tahsin Karaaslan’ın 29 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Kozlu AKP İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olacağı bildirildi. Edinilen bilgiye göre Tahsin Karaarslan, delege seçimlerinde Ahmet Özdemir’in listesine karşılık liste çıkartarak ilçe seçimlerinde aday olacağını deklere eden Mehmet Dağkıran’ın gelişmeler karşısında çekingen kalmasından sonra aday olma yönündeki düşüncesini Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile paylaşmış ve Şahin’in kendisine gösterdiği tepki üzerine, o an aday olmayı kafasında kesinleştirerek çalışmalara başlamış. Şahin ile Karaarslan arasında belediye şantiyesinde geçtiği iddia edilen ve Karaarslan’ın gemileri yakmasına sebep olan diyaloglar şu şekilde gerçekleşti; KARAARSLAN: Başkan Mehmet Dağkıran aday olmadığına göre ben adaylığımı açıklayacağım. ŞAHİN: Hayır. Olmaz öyle şey. Biz bir söz verdik, yola birlikte çıktık. Benim Ahmet’in arkasında olduğumu bile bile nasıl böyle bir şeye kalkışırsın? KARAARSLAN: Ben Ahmet’e söz filan vermedim. Ben Ahmet’le değil seninle yola çıktım. Ben senden izin almak için değil seninle kararımı paylaşmak için geldim. ŞAHİN: Madem öyle, ‘ADAY OLMAYAN ŞEREFSİZDİR!’ KARAARSLAN: Doğru, bu saatten sonra ‘ADAY OLMAYAN ŞEREFSİZDİR!’  Olayın duyulması ile Kozlu’da siyasi kulislerde büyük bir hareketlilik yaşanırken, Ertan Şahin’in aday adaylığından seçildiği güne kadar en büyük maddi ve manevi destekçisi olan Tahsin Karaarslan ile nasıl bu şekilde ters düştüğü şaşkınlıkla karşılandı. Parti tabanında büyük destekçisi olan Karaarslan’ın bu kararlı tavrı ve hamlesi karşısında bir çok partili şu yorumda bulundu; ‘Karaarslan bu hamlesi ile hem 2007 yılındaki belde başkanlığı yarışında, çeşitli siyasi entrika ve ayak oyunları ile AKP Belde başkanı seçilmesine engel olan, 29 Kasım’daki Ahmet Özdemir’in aday olduğu seçimde teşkilatı kendisine göre dizayn etmeye çalışan şu anki Belediye Meclis üyesi olan Hikmet Aydın’dan 2007’nin rövanşını alacak, hem de aday olmasından seçilmesine kadar Karaaslan’ın arkasında dim dik durduğu maddi manevi en büyük desteği verdiği kadir kıymet bilmeyen, nankör, oturduğu makamın büyüsüne kapılarak kendini bulutların üzerinde görerek geçmişi unutan Ertan Şahin’e haddini bildirmiş olacak.’dediler.(BKH)
Bir tarafta Ertan,Ahmet,Hikmet, diğer tarafta Ağa ! Ertan Şahin’in o sözü ipleri koparttı!

AKP Kurucu üyelerinden olan, Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Kozlu Belediye Meclis üyesi, İmar Komisyonu Başkanı, İş adamı, Kozlu Dağköy Güreş Ağası Tahsin Karaaslan’ın 29 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Kozlu AKP İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olacağı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Tahsin Karaarslan, delege seçimlerinde Ahmet Özdemir’in listesine karşılık liste çıkartarak ilçe seçimlerinde aday olacağını deklere eden Mehmet Dağkıran’ın gelişmeler karşısında çekingen kalmasından sonra aday olma yönündeki düşüncesini Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ile paylaşmış ve Şahin’in kendisine gösterdiği tepki üzerine, o an aday olmayı kafasında kesinleştirerek çalışmalara başlamış.

Şahin ile Karaarslan arasında belediye şantiyesinde geçtiği iddia edilen ve Karaarslan’ın gemileri yakmasına sebep olan diyaloglar şu şekilde gerçekleşti;

KARAARSLAN: Başkan Mehmet Dağkıran aday olmadığına göre ben adaylığımı açıklayacağım.

ŞAHİN: Hayır. Olmaz öyle şey. Biz bir söz verdik, yola birlikte çıktık. Benim Ahmet’in arkasında olduğumu bile bile nasıl böyle bir şeye kalkışırsın?

KARAARSLAN: Ben Ahmet’e söz filan vermedim. Ben Ahmet’le değil seninle yola çıktım. Ben senden izin almak için değil seninle kararımı paylaşmak için geldim.

ŞAHİN: Madem öyle, ‘ADAY OLMAYAN ŞEREFSİZDİR!’

KARAARSLAN: Doğru, bu saatten sonra ‘ADAY OLMAYAN ŞEREFSİZDİR!’ 

Olayın duyulması ile Kozlu’da siyasi kulislerde büyük bir hareketlilik yaşanırken, Ertan Şahin’in aday adaylığından seçildiği güne kadar en büyük maddi ve manevi destekçisi olan Tahsin Karaarslan ile nasıl bu şekilde ters düştüğü şaşkınlıkla karşılandı.

Parti tabanında büyük destekçisi olan Karaarslan’ın bu kararlı tavrı ve hamlesi karşısında bir çok partili şu yorumda bulundu;

‘Karaarslan bu hamlesi ile hem 2007 yılındaki belde başkanlığı yarışında, çeşitli siyasi entrika ve ayak oyunları ile AKP Belde başkanı seçilmesine engel olan, 29 Kasım’daki Ahmet Özdemir’in aday olduğu seçimde teşkilatı kendisine göre dizayn etmeye çalışan şu anki Belediye Meclis üyesi olan Hikmet Aydın’dan 2007’nin rövanşını alacak, hem de aday olmasından seçilmesine kadar Karaaslan’ın arkasında dim dik durduğu maddi manevi en büyük desteği verdiği kadir kıymet bilmeyen, nankör, oturduğu makamın büyüsüne kapılarak kendini bulutların üzerinde görerek geçmişi unutan Ertan Şahin’e haddini bildirmiş olacak.’dediler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.