Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP 45 GÜN KALA KAYYUMA TESLİM

Siyaset 17.10.2014 - 19:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3794+ kez okundu.
 

CHP 45 GÜN KALA KAYYUMA TESLİM

CHP Zonguldak il örgütünde uzun süredir tartışılan, 18 yöneticinin istifası ile Tüzük gereği düşen il yönetimine dün Kayyum atandı.
3 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilen Olağan kongre ile göreve seçilen, Halil Furat Başkanlığı’ndaki CHP İl yönetimine 28 ay sonra kayyum ataması yapıldı.CHP İl Başkanı Halil Furat’la siyaset uyuşmazlığını gerekçe göstererek istifa eden 18 yönetim kurulu üyesinin ardından, CHP Genel Merkezi düşen yönetimin yerine 45 gün süreli kayyum atadı.Dün sabah saatlerinde başlayan CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda gündemi değerlendirmek üzere toplandı. Yaklaşık 5 saat süren toplantıda çeşitli konular görüşülürken, Zonguldak İl yönetiminin durumu ele alındı.Zonguldak il yönetiminin kayyumla belirlenmesi için CHP Genel Merkezi’ne yaklaşık 15 kişiden oluşan isim verildiği bu isimler arasından 6 kişilik kayyum yönetimi seçildi.Bu isimler arasında, İl Genel Meclisi Grup Başkan vekili Fikret Zaman başkanlığında oluşması beklenen kayyum yönetiminde, yine İl Genel Meclisi üyesi Metin Uzun, Burcu Özer, Arslan Özgen, Zeki Yılmaz ve Naciye Asil Kazancı olarak kayyum yönetiminin belirlendiği öğrenildi.
CHP Zonguldak il örgütünde uzun süredir tartışılan, 18 yöneticinin istifası ile Tüzük gereği düşen il yönetimine dün Kayyum atandı.


3 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilen Olağan kongre ile göreve seçilen, Halil Furat Başkanlığı’ndaki CHP İl yönetimine 28 ay sonra kayyum ataması yapıldı.
CHP İl Başkanı Halil Furat’la siyaset uyuşmazlığını gerekçe göstererek istifa eden 18 yönetim kurulu üyesinin ardından, CHP Genel Merkezi düşen yönetimin yerine 45 gün süreli kayyum atadı.
Dün sabah saatlerinde başlayan CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı’nda gündemi değerlendirmek üzere toplandı. Yaklaşık 5 saat süren toplantıda çeşitli konular görüşülürken, Zonguldak İl yönetiminin durumu ele alındı.
Zonguldak il yönetiminin kayyumla belirlenmesi için CHP Genel Merkezi’ne yaklaşık 15 kişiden oluşan isim verildiği bu isimler arasından 6 kişilik kayyum yönetimi seçildi.
Bu isimler arasında, İl Genel Meclisi Grup Başkan vekili Fikret Zaman başkanlığında oluşması beklenen kayyum yönetiminde, yine İl Genel Meclisi üyesi Metin Uzun, Burcu Özer, Arslan Özgen, Zeki Yılmaz ve Naciye Asil Kazancı olarak kayyum yönetiminin belirlendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.