Sitenin sağında bir giydirme reklam

CUMHURİYET RESEPSİYONUNDA BİRLİK BERABERLİK SÖYLEMDE KALDI

Gündem 11.09.2014 - 17:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7773+ kez okundu.
 

CUMHURİYET RESEPSİYONUNDA BİRLİK BERABERLİK SÖYLEMDE KALDI

Furat’ın birlik beraberlik vurgusu söylemde kaldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Örgütü 91’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 9 Eylül akşamı saat 19,30’da Alaborina Restoran’da Cumhuriyet resepsiyonu düzenledi. CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP’nin Cumhuriyetin kuruluşuna tanıklık eden 91 yıllık bir çınar olduğunu dile getiren konuşmasında, şunları dile getirdi; ‘Henüz yeni bir olağanüstü kurultaydan çıktık. Bu kurultayın verdiği en büyük mesaj birlik ve beraberlik oldu. Genel merkezdeki bu birlik ve beraberliği yerele de taşıdığımız takdirde hem genelde hem yerelde iktidar olmamamız için bir sebep yoktur. 91 yıllık bir çınar olan Cumhuriyet Halk Partisi güçlenerek yoluna devam ediyor.’ dedi. Resepsiyon eski Merkez İlçe Başkanlarından Hüznü Hazır’ın okuduğu şiir dinletisi ve sonrasında CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İl Başkanı hail Furat ve Belediye Başkanlarının 91’inci Kuruluş yıldönümü anısına birlikte kestikleri CHP amblemli yaş pastanın ardından çalınan marşlarla devam etti… İl Başkanı Halil Furat’ın yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu yapmasına rağmen, Milletvekili Köktürk ile birlikte partililerin olduğu masalara giderken, Çaycuma İlçe Başkanlığı başta olmak üzere bazı örgütlerin masasına gitmemesi tepki ve eleştiri kaynağı oldu. Resepsiyonda Kozlu ve Ereğli İlçe Başkanı Ali İhsan Köktürk ile birlikte olmayı tercih ederken, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin aynı masada oluşu dikkatlerden kaçmayan başka bir ayrıntı idi.
Furat’ın birlik beraberlik vurgusu söylemde kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Örgütü 91’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 9 Eylül akşamı saat 19,30’da Alaborina Restoran’da Cumhuriyet resepsiyonu düzenledi.

CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP’nin Cumhuriyetin kuruluşuna tanıklık eden 91 yıllık bir çınar olduğunu dile getiren konuşmasında, şunları dile getirdi; ‘Henüz yeni bir olağanüstü kurultaydan çıktık. Bu kurultayın verdiği en büyük mesaj birlik ve beraberlik oldu. Genel merkezdeki bu birlik ve beraberliği yerele de taşıdığımız takdirde hem genelde hem yerelde iktidar olmamamız için bir sebep yoktur. 91 yıllık bir çınar olan Cumhuriyet Halk Partisi güçlenerek yoluna devam ediyor.’ dedi.

Resepsiyon eski Merkez İlçe Başkanlarından Hüznü Hazır’ın okuduğu şiir dinletisi ve sonrasında CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İl Başkanı hail Furat ve Belediye Başkanlarının 91’inci Kuruluş yıldönümü anısına birlikte kestikleri CHP amblemli yaş pastanın ardından çalınan marşlarla devam etti…

İl Başkanı Halil Furat’ın yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu yapmasına rağmen, Milletvekili Köktürk ile birlikte partililerin olduğu masalara giderken, Çaycuma İlçe Başkanlığı başta olmak üzere bazı örgütlerin masasına gitmemesi tepki ve eleştiri kaynağı oldu.

Resepsiyonda Kozlu ve Ereğli İlçe Başkanı Ali İhsan Köktürk ile birlikte olmayı tercih ederken, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin aynı masada oluşu dikkatlerden kaçmayan başka bir ayrıntı idi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.