Sitenin sağında bir giydirme reklam

AV YASAĞI KALKTI, TEZGÂHLAR BALIKLA DOLDU

Gündem 04.09.2014 - 14:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7161+ kez okundu.
 

AV YASAĞI KALKTI, TEZGÂHLAR BALIKLA DOLDU

Av yasağının kalkmasıyla birlikte Balıkçı tezgâhları renklendi. Hamsinin kilosu ise 10 TL'den satışa sunuldu.
1 Eylül itibariyle denizlerdeki avlanma yasağının kalkmasıyla  'Vira Bismillah' diyerek denize açılan Zonguldaklı balıkçılar, hava muhalefeti nedeniyle geri döndü. Marmara’da tutulan hamsi, Zonguldak'ta tezgâhlarda yerini aldı. Ancak dün itibarı ile havanın normale dönmesi ile balıkçı tezgâhlarındaki balık çeşitlinde de artış gözlendi. Tezgâhlarda çingene palamudu 7.5 TL, hamsi ve istavrit 10 TL’den satılırken, olta balıkçılarının yakaladığı lüfer ’in fiyatı büyüklüğüne göre değişiyor. Balıkçılar mevsim itibarı ile fiyatların normal olduğunu dile getirirken, bu yıl balık sezonunun verimli geçmesi temennisinde bulundular.
Av yasağının kalkmasıyla birlikte Balıkçı tezgâhları renklendi. Hamsinin kilosu ise 10 TL'den satışa sunuldu.

1 Eylül itibariyle denizlerdeki avlanma yasağının kalkmasıyla  'Vira Bismillah' diyerek denize açılan Zonguldaklı balıkçılar, hava muhalefeti nedeniyle geri döndü. Marmara’da tutulan hamsi, Zonguldak'ta tezgâhlarda yerini aldı.

Ancak dün itibarı ile havanın normale dönmesi ile balıkçı tezgâhlarındaki balık çeşitlinde de artış gözlendi.

Tezgâhlarda çingene palamudu 7.5 TL, hamsi ve istavrit 10 TL’den satılırken, olta balıkçılarının yakaladığı lüfer ’in fiyatı büyüklüğüne göre değişiyor.

Balıkçılar mevsim itibarı ile fiyatların normal olduğunu dile getirirken, bu yıl balık sezonunun verimli geçmesi temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.