Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİLİMLİ BELEDİYESİ’NİN TERAS NİKAH VE DÜĞÜN SALONU HİZMETE GİRDİ

Kilimli 21.08.2014 - 15:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8434+ kez okundu.
 

KİLİMLİ BELEDİYESİ’NİN TERAS NİKAH VE DÜĞÜN SALONU HİZMETE GİRDİ

Belediye Belediye binasının teras katı Nikâh ve Düğün törenlerine hizmet vermeye başladı.
Belediye hizmet binasının teras katı, yeni evlenecek olan çiftlerin nikâh ve düğün törenlerinin yapılması için tahsis edilmeye başlandı. 16 Ağustos Cumartesi günü, belediye hizmet binasının teras katında ilk nikah merasimi gerçekleştirilirken  Kilimli sakinlerinden, Elif Tiryaki ve Neşat Ortahisar çiftinin nikâhlarını, kıyan Kilimli Belediye Başkanı Ali ASLANKILIÇ Belediye Nikah ve Düğün salonunun Kilimli halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Belediye Belediye binasının teras katı Nikâh ve Düğün törenlerine hizmet vermeye başladı.

Belediye hizmet binasının teras katı, yeni evlenecek olan çiftlerin nikâh ve düğün törenlerinin yapılması için tahsis edilmeye başlandı.

16 Ağustos Cumartesi günü, belediye hizmet binasının teras katında ilk nikah merasimi gerçekleştirilirken  Kilimli sakinlerinden, Elif Tiryaki ve Neşat Ortahisar çiftinin nikâhlarını, kıyan Kilimli Belediye Başkanı Ali ASLANKILIÇ Belediye Nikah ve Düğün salonunun Kilimli halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.