Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU MUHTARLAR DERNEĞİ AÇILDI

Kozlu 21.08.2014 - 15:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8037+ kez okundu.
 

KOZLU MUHTARLAR DERNEĞİ AÇILDI

Kozlu İlçesinde 21 köy ve 9 mahalle olmak üzere toplam 30 muhtarlığı temsil eden Kozlu Muhtarlar Derneği 15 Ağustos 2014 Cuma günü açıldı.
Kozlu Muhtarlar Derneğinin açılışı Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas tarafından gerçekleştirildi. Açılışa  köy ve mahalle muhtarları, Kozlu İlçesindeki Kamu  Kurum ve Kuruluşların  müdürleri ve personelleri, STK Başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Kaymakam Ahmet Karakaya:   ‘’Her köy ya da mahalle muhtarı devletin oradaki eli ayağıdır’’                           Kozlu Kaymakamı Ahmet KARAKAYA Kozlu Muhtarlar Derneği’nin açılışında yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; ’ ilçe olduğumuzdan bu yana her geçen gün yeni bir oluşum ilçemize ekleniyor. Bunlardan önemli bir tanesi de Kozlu Muhtarlar Derneği’nin oluşumu oldu. Bizim için gerçekten hem köy hem mahalle muhtarlarımızın bir araya gelmesi;  birlikten güç doğar mantığıyla hareket etmesi, vatandaşların hakkını ve hukukunu arama noktasında, sorunlarını dile getirme noktasında son derece önemlidir. Bu birlikteliğin sağlanmasından biz son derece memnunuz. Buradan İldeki muhtarlar derneği başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Muhtar, vatandaş ile devlet arasındaki köprüdür. Bu köprü ne kadar sağlam inşa edilirse, ne kadar fedakarca gayret sarf edilirse, ne kadar samimi olunursa sorunlar aynı ölçüde daha rahat dile gelir, daha iyi anlaşılır ve çözümler kısa sürede gelir. Ben bu derneğin kuruluşunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun’’.  dedi. Kozlu Muhtarlar Derneği yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Başkan:  Dursun Oda-Bozca Köyü muhtarı 2. Başkan : Ali Değer-Balçıklı Köyü muhtarı Sayman: Emin Abasız-Yahma Köyü muhtarı Sekreter: Murat Ak- Futa Köyü muhtarı Yönetim Kurulu Üyesi: Adem Yılmaz-Akşeyh Köyü muhtarı Yönetim Kur.Üyesi: Aydın Kürekçi-Çırgan Köyü muhtarı Yönetim Kur.Üyesi: Muhammet Kürekçi-Üçköy muhtarı
Kozlu İlçesinde 21 köy ve 9 mahalle olmak üzere toplam 30 muhtarlığı temsil eden Kozlu Muhtarlar Derneği 15 Ağustos 2014 Cuma günü açıldı.

Kozlu Muhtarlar Derneğinin açılışı Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas tarafından gerçekleştirildi.

Açılışa  köy ve mahalle muhtarları, Kozlu İlçesindeki Kamu  Kurum ve Kuruluşların  müdürleri ve personelleri, STK Başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Ahmet Karakaya:

 

‘’Her köy ya da mahalle muhtarı devletin oradaki eli ayağıdır’’       

                

 

Kozlu Kaymakamı Ahmet KARAKAYA Kozlu Muhtarlar Derneği’nin açılışında yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; ’ ilçe olduğumuzdan bu yana her geçen gün yeni bir oluşum ilçemize ekleniyor. Bunlardan önemli bir tanesi de Kozlu Muhtarlar Derneği’nin oluşumu oldu. Bizim için gerçekten hem köy hem mahalle muhtarlarımızın bir araya gelmesi;  birlikten güç doğar mantığıyla hareket etmesi, vatandaşların hakkını ve hukukunu arama noktasında, sorunlarını dile getirme noktasında son derece önemlidir. Bu birlikteliğin sağlanmasından biz son derece memnunuz. Buradan İldeki muhtarlar derneği başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Muhtar, vatandaş ile devlet arasındaki köprüdür. Bu köprü ne kadar sağlam inşa edilirse, ne kadar fedakarca gayret sarf edilirse, ne kadar samimi olunursa sorunlar aynı ölçüde daha rahat dile gelir, daha iyi anlaşılır ve çözümler kısa sürede gelir. Ben bu derneğin kuruluşunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun’’.  dedi.

Kozlu Muhtarlar Derneği yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Başkan:  Dursun Oda-Bozca Köyü muhtarı

2. Başkan : Ali Değer-Balçıklı Köyü muhtarı

Sayman: Emin Abasız-Yahma Köyü muhtarı

Sekreter: Murat Ak- Futa Köyü muhtarı

Yönetim Kurulu Üyesi: Adem Yılmaz-Akşeyh Köyü muhtarı

Yönetim Kur.Üyesi: Aydın Kürekçi-Çırgan Köyü muhtarı

Yönetim Kur.Üyesi: Muhammet Kürekçi-Üçköy muhtarı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.