Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEŞKİLATTAN BAŞOĞLU’NA TAM DESTEK

Çaycuma 18.08.2014 - 13:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7467+ kez okundu.
 

TEŞKİLATTAN BAŞOĞLU’NA TAM DESTEK

CHP Çaycuma İlçe Teşkilatı, İlçe başkanı Umut Başoğlu’nun dimdik arkasında durmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Çaycumalı gazeteci Davut Uyar’ın kızının düğün merasiminin ardından Zonguldaklı Gazeteciler ve Basın Meslek Örgütlerinin Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya gelen CHP Çaycuma İlçe teşkilatı ve İlçe Başkanı Umut Başoğlu, sohbet arası önemli mesajlar verdiler. Başoğlu 10 Ağustos’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından büyük eleştirilere konu olan Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun belirlenmesinin yanlış olduğu görüşüne katılmayarak, parti prensibi ve ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ve 30 Mart seçimlerindeki oylarını muhafaza etmelerine rağmen, köy çevresinden gelen AKP oylarının genel toplamı etkilediğini dile getirdi. Kamuoyundaki bazı olumsuz söylemlere rağmen CHP Çaycuma İlçe teşkilatındaki birlik beraberlik anlayışının şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde en üst seviyede olduğunu da dile getiren Başoğlu, şunları dile getirdi; ‘Önemli olan şunun adamı ya da bunun adamı olmak değil, önemli olan Cumhuriyet Halk partili olmak, kendi çıkarlarına değil, Cumhuriyet halk Partisinin çıkarlarına hizmet etmek. Biz göreve geldiğimiz günden beri bu anlayış ile birlikte çalıştık ve uzun yıllar ardından Çaycuma İlçe belediyesini ve Saltukova, Perşembe, Karapınar gibi birçok belde belediyesini alarak tarihi bir başarıya imza attık. Bu şahısların değil, CHP’nin, teşkilatların ve birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın getirdiği bir başarıdır. Bu anlayış ile birlikte çalışmalarımıza devam ederek, yerelde iktidara taşıdığımız CHP’ni 2015 genel seçimlerinde de iktidara taşıyacağız.’ dedi. CHP Çaycuma İlçe teşkilatı yöneticileri, CHP’li Belde başkanları ve Belde Belediye Başkanları’da Umut Başoğlu’nun sözlerine katıldıklarını, kamuoyunda çıkan bazı spekülasyonların aksine teşkilatın bir bütün olarak birlik beraberlik içerisinde Umut Başoğlu ve yönetiminin arkasında olduklarını dile getirdiler.(BKH)
CHP Çaycuma İlçe Teşkilatı, İlçe başkanı Umut Başoğlu’nun dimdik arkasında durmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Çaycumalı gazeteci Davut Uyar’ın kızının düğün merasiminin ardından Zonguldaklı Gazeteciler ve Basın Meslek Örgütlerinin Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya gelen CHP Çaycuma İlçe teşkilatı ve İlçe Başkanı Umut Başoğlu, sohbet arası önemli mesajlar verdiler.

Başoğlu 10 Ağustos’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından büyük eleştirilere konu olan Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun belirlenmesinin yanlış olduğu görüşüne katılmayarak, parti prensibi ve ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ve 30 Mart seçimlerindeki oylarını muhafaza etmelerine rağmen, köy çevresinden gelen AKP oylarının genel toplamı etkilediğini dile getirdi.

Kamuoyundaki bazı olumsuz söylemlere rağmen CHP Çaycuma İlçe teşkilatındaki birlik beraberlik anlayışının şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde en üst seviyede olduğunu da dile getiren Başoğlu, şunları dile getirdi;

‘Önemli olan şunun adamı ya da bunun adamı olmak değil, önemli olan Cumhuriyet Halk partili olmak, kendi çıkarlarına değil, Cumhuriyet halk Partisinin çıkarlarına hizmet etmek. Biz göreve geldiğimiz günden beri bu anlayış ile birlikte çalıştık ve uzun yıllar ardından Çaycuma İlçe belediyesini ve Saltukova, Perşembe, Karapınar gibi birçok belde belediyesini alarak tarihi bir başarıya imza attık. Bu şahısların değil, CHP’nin, teşkilatların ve birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın getirdiği bir başarıdır. Bu anlayış ile birlikte çalışmalarımıza devam ederek, yerelde iktidara taşıdığımız CHP’ni 2015 genel seçimlerinde de iktidara taşıyacağız.’ dedi.

CHP Çaycuma İlçe teşkilatı yöneticileri, CHP’li Belde başkanları ve Belde Belediye Başkanları’da Umut Başoğlu’nun sözlerine katıldıklarını, kamuoyunda çıkan bazı spekülasyonların aksine teşkilatın bir bütün olarak birlik beraberlik içerisinde Umut Başoğlu ve yönetiminin arkasında olduklarını dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.