Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK BASINI KOZLU’DA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kozlu 01.08.2014 - 12:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8255+ kez okundu.
 

ZONGULDAK BASINI KOZLU’DA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Ramazan ayının sona ermesine bir gün kala Zonguldak’lı basın mensupları, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’nin düzenlediği iftar yemeğinde Kozlu’da bir araya geldiler.
Kozlu yeni kent meydanında Meşhur Köfteci Zeko’nun köfte salonunda düzenlenen iftar yemeğine, KGC Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin haricinde, ZGC Başkanı Derya Akbıyık, EGD Başkanı Necati Günay, KGD Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yüksel, Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Mustafa Özdemir, Cihan haber Ajansı Zonguldak Bölge Müdürü Abdullah Karabacak, Kanal B Zonguldak temsilcisi ve Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Cinal, Çaycuma Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cevdet Akgün, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti, Karalemas Gazeteciler Derneği ve Ereğli Gazeteciler Derneğine mensup çok sayıda gazeteci ve basın mensubu katıldı. İftar’a katılan basın mensuplarına bir teşekkür konuşması yapan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)  Başkanı Tansel Kardeş şunları söyledi; ‘Değerli arkadaşlarım, Ramazan ayının sondan bir önceki gününde bu iftar yemeği vesilesi ile siz çok kıymetli meslektaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Görüyorum ki burada farklı birkaç basın mensup örgütüne mensup bir çok arkadaşım var. Bu beni çok mutlu ediyor. En büyük temennim, basın camiasındaki, kırgınlıkların sona ererek, özlem duyduğumuz birlik ve beraberliğin tesis edilebilmesidir. Bu iftar daveti Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk mesleki etkinliklerinden biri olma özelliğini taşıyor. Umut ediyorum, bu iftar yemekleri bundan sonra geleneksel hale gelecektir. Ayrıca bundan sonra mensup olduğu basın meslek örgütü ayırımı yapmaksızın ilerleyen zamanda meslektaşlarımızla düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerde bir araya gelmeyi planlıyoruz. Tekrar katılımınız için teşekkür ediyor, hepinizin aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum’ dedi. (BKH)
Ramazan ayının sona ermesine bir gün kala Zonguldak’lı basın mensupları, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’nin düzenlediği iftar yemeğinde Kozlu’da bir araya geldiler.

Kozlu yeni kent meydanında Meşhur Köfteci Zeko’nun köfte salonunda düzenlenen iftar yemeğine, KGC Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin haricinde, ZGC Başkanı Derya Akbıyık, EGD Başkanı Necati Günay, KGD Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yüksel, Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Mustafa Özdemir, Cihan haber Ajansı Zonguldak Bölge Müdürü Abdullah Karabacak, Kanal B Zonguldak temsilcisi ve Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Cinal, Çaycuma Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cevdet Akgün, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti, Karalemas Gazeteciler Derneği ve Ereğli Gazeteciler Derneğine mensup çok sayıda gazeteci ve basın mensubu katıldı.

İftar’a katılan basın mensuplarına bir teşekkür konuşması yapan Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)  Başkanı Tansel Kardeş şunları söyledi; ‘Değerli arkadaşlarım, Ramazan ayının sondan bir önceki gününde bu iftar yemeği vesilesi ile siz çok kıymetli meslektaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Görüyorum ki burada farklı birkaç basın mensup örgütüne mensup bir çok arkadaşım var. Bu beni çok mutlu ediyor. En büyük temennim, basın camiasındaki, kırgınlıkların sona ererek, özlem duyduğumuz birlik ve beraberliğin tesis edilebilmesidir. Bu iftar daveti Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk mesleki etkinliklerinden biri olma özelliğini taşıyor. Umut ediyorum, bu iftar yemekleri bundan sonra geleneksel hale gelecektir. Ayrıca bundan sonra mensup olduğu basın meslek örgütü ayırımı yapmaksızın ilerleyen zamanda meslektaşlarımızla düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerde bir araya gelmeyi planlıyoruz. Tekrar katılımınız için teşekkür ediyor, hepinizin aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum’ dedi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.