Sitenin sağında bir giydirme reklam

SAFRANBOLU’DA KOZLU’NUN TANITIMI İÇİN MÜCADELE VERİYOR

Kozlu 03.07.2014 - 19:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7067+ kez okundu.
 

SAFRANBOLU’DA KOZLU’NUN TANITIMI İÇİN MÜCADELE VERİYOR

Sayın;'Kozlu'muzun gizli kalan güzelliklerini ortaya çıkartıp, Kozlu’yu turizme açalım. Gerekirse ben Safranbolu’da stand açıp Kozlu’nun tanıtımını dahi yaparım’
Kozlu’nun tanınmış ve köklü esnaflarından olan Sayınlar Öğrenci Yurtları’nın sahibi Vedat Sayın, bir yandan Kozlu dışındaki tek yatırımı olarak nitelendirdiği, Karabük İline bağlı tarihi Safranbolu İlçesindeki konak-pansiyon işletmeciliğini yaparken, diğer yandan da Kozlu’da turizmin geliştirilmesi, Safranbolu’ya gelen tur firmalarının Kozlu’ya da uğramaları için alternatif projeler üretmeye çalışıyor.  Bütün yatırımlarının Kozlu’da olduğunu, Kozlu dışında tek yatırımı olan tarihi Safranbolu’daki konak işletmesini de turizm otelcilik mezunu olan oğlu için yaptığını ifade eden Vedat Sayın, Kozlu’da yaşamayı sevdiğini, Kozlu’nun gelişmesi için atılacak her adımda seve seve katkıda bulunacağını ifade etti. Sayın sözlerine şöyle devam etti; ‘Benim Safranbolu’da oğlum için yaptığım konak işletmesi yatırımının haricinde Kozlu dışında iğne ucu kadar yatırımım yok. Kozlu’dan kazandığımı Kozlu’ya yatırırım. Safranbolu’da yaptığımız konak işletmeciliği sayesinde gördüm ki, turizm kentlerin gelişmesi adına çok önemli. Bizim Kozlu’da birçok gizli kalmış doğal ve tarihsel güzelliklerimiz var. Bunları gün yüzüne çıkartıp, Kozlu’ya turist çeksek güzel olmaz mı? Ben İstanbul- Bolu üzerinden Safranbolu’ya gelen turları, geldikleri güzergahtan değil de Filyos-Zonguldak-Akçakoca güzergahından geriye dönmeleri için ikna etmeye çalışıyorum. Kozlumuzun gizli kalan güzelliklerini ortaya çıkartıp, Kozlu’yu turizme açalım. Gerekirse ben Safranbolu’da stand açıp Kozlu’nun tanıtımını dahi yaparım’ dedi.(BKH)
Sayın;'Kozlu'muzun gizli kalan güzelliklerini ortaya çıkartıp, Kozlu’yu turizme açalım. Gerekirse ben Safranbolu’da stand açıp Kozlu’nun tanıtımını dahi yaparım’

Kozlu’nun tanınmış ve köklü esnaflarından olan Sayınlar Öğrenci Yurtları’nın sahibi Vedat Sayın, bir yandan Kozlu dışındaki tek yatırımı olarak nitelendirdiği, Karabük İline bağlı tarihi Safranbolu İlçesindeki konak-pansiyon işletmeciliğini yaparken, diğer yandan da Kozlu’da turizmin geliştirilmesi, Safranbolu’ya gelen tur firmalarının Kozlu’ya da uğramaları için alternatif projeler üretmeye çalışıyor.

 Bütün yatırımlarının Kozlu’da olduğunu, Kozlu dışında tek yatırımı olan tarihi Safranbolu’daki konak işletmesini de turizm otelcilik mezunu olan oğlu için yaptığını ifade eden Vedat Sayın, Kozlu’da yaşamayı sevdiğini, Kozlu’nun gelişmesi için atılacak her adımda seve seve katkıda bulunacağını ifade etti.

Sayın sözlerine şöyle devam etti; ‘Benim Safranbolu’da oğlum için yaptığım konak işletmesi yatırımının haricinde Kozlu dışında iğne ucu kadar yatırımım yok. Kozlu’dan kazandığımı Kozlu’ya yatırırım. Safranbolu’da yaptığımız konak işletmeciliği sayesinde gördüm ki, turizm kentlerin gelişmesi adına çok önemli. Bizim Kozlu’da birçok gizli kalmış doğal ve tarihsel güzelliklerimiz var. Bunları gün yüzüne çıkartıp, Kozlu’ya turist çeksek güzel olmaz mı? Ben İstanbul- Bolu üzerinden Safranbolu’ya gelen turları, geldikleri güzergahtan değil de Filyos-Zonguldak-Akçakoca güzergahından geriye dönmeleri için ikna etmeye çalışıyorum.

Kozlumuzun gizli kalan güzelliklerini ortaya çıkartıp, Kozlu’yu turizme açalım. Gerekirse ben Safranbolu’da stand açıp Kozlu’nun tanıtımını dahi yaparım’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.