Sitenin sağında bir giydirme reklam

İMKÂNSIZLIKLAR İÇERİSİNDE HİZMET ÜRETİYOR

Kozlu 12.09.2019 - 21:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8029+ kez okundu.
 

İMKÂNSIZLIKLAR İÇERİSİNDE HİZMET ÜRETİYOR

Başkan Bektaş: Kim ne derse, ne konuşursa konuşsun, biz işimize bakacağız, mazeret değil, vatandaşa hizmet üreteceğiz.
Başkan Bektaş: Kim ne derse, ne konuşursa konuşsun, biz işimize bakacağız, mazeret değil, vatandaşa hizmet üreteceğiz. Kozlu Belediyesi içerisinde bulunduğu tüm ekonomik sıkıntı ve imkânsızlıklara rağmen hizmet üretmeye devam ediyor. Göreve geldiğinde teslim aldığı tüm karanlık tabloya rağmen, mazeret değil, vatandaşa hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade eden Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bu kısa süre içerisinde yaşanılan, pazaryeri yangını, sel felaketi gibi olumsuzlukların vatandaşa hizmet üretmekteki istek ve heyecanının önüne geçmeyeceğini dile getirerek, ‘Kim ne derse desin, ne konuşursa konusun, biz işimize bakıyoruz. Kozlu’ya verilmiş sözlerimiz var. Bu sözlerin başında vatandaşın lehine olmayan hiçbir karar bu belediye yönetiminde alınmayacak. Laf değil, hizmet üreteceğiz. Olumlu eleştiriler bize şevk verir, ama art niyetli, yıpratma amaçlı, hizmetleri karalayıcı amaçlı olan, vatandaşa değil, kişilerin çıkar ve menfaatine dayalı her şeye kulaklarımız tıkalı olacaktır’ dedi. Başkan Bektaş, Kozlu adına çok önemli bir hizmet olan, Öküşne mevkii karayolu alt geçit ve çoklu kavşak içme suyu yenileme çalışmasının yaklaşık 20 gündür devam ettiğini ve çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanacağını ümit ettiğini dile getirdi. Öküşne mevkii karayolu alt geçit ve çoklu kavşak içme suyu yenileme çalışmasının yaklaşık maliyetinin 280 bin TL civarında olduğunu ve bunun belediyenin öz kaynakları ile karşılanacağını da ifade eden Başkan Bektaş, bu çalışma sonucu Kozlu Öküşne tüneli öncesi trafik akışının daha güvenli hale gelmesinin yanı sıra, Kozlulu vatandaşların büyük çoğunluğunun değirmenağzı suyu kullanmasının mümkün hale geleceğini ve kayıp kaçak ve onarım maliyetlerinin düşmesi ile birlikte belediyenin aylık olarak 15 bin TL bir kazanç sağlayacağını da belirtti. Başkan Bektaş, konu ile yakından ilgilenen teknik başkan yardımcısı Şaban Bilgin ve emei geçen herkese teşekkür ederek, bu değerli hizmetin Kozlu halkına şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.(BKH)
Başkan Bektaş: Kim ne derse, ne konuşursa konuşsun, biz işimize bakacağız, mazeret değil, vatandaşa hizmet üreteceğiz.

Başkan Bektaş: Kim ne derse, ne konuşursa konuşsun, biz işimize bakacağız, mazeret değil, vatandaşa hizmet üreteceğiz.

Kozlu Belediyesi içerisinde bulunduğu tüm ekonomik sıkıntı ve imkânsızlıklara rağmen hizmet üretmeye devam ediyor.

Göreve geldiğinde teslim aldığı tüm karanlık tabloya rağmen, mazeret değil, vatandaşa hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade eden Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, bu kısa süre içerisinde yaşanılan, pazaryeri yangını, sel felaketi gibi olumsuzlukların vatandaşa hizmet üretmekteki istek ve heyecanının önüne geçmeyeceğini dile getirerek, ‘Kim ne derse desin, ne konuşursa konusun, biz işimize bakıyoruz. Kozlu’ya verilmiş sözlerimiz var. Bu sözlerin başında vatandaşın lehine olmayan hiçbir karar bu belediye yönetiminde alınmayacak. Laf değil, hizmet üreteceğiz. Olumlu eleştiriler bize şevk verir, ama art niyetli, yıpratma amaçlı, hizmetleri karalayıcı amaçlı olan, vatandaşa değil, kişilerin çıkar ve menfaatine dayalı her şeye kulaklarımız tıkalı olacaktır’ dedi.

Başkan Bektaş, Kozlu adına çok önemli bir hizmet olan, Öküşne mevkii karayolu alt geçit ve çoklu kavşak içme suyu yenileme çalışmasının yaklaşık 20 gündür devam ettiğini ve çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanacağını ümit ettiğini dile getirdi.

Öküşne mevkii karayolu alt geçit ve çoklu kavşak içme suyu yenileme çalışmasının yaklaşık maliyetinin 280 bin TL civarında olduğunu ve bunun belediyenin öz kaynakları ile karşılanacağını da ifade eden Başkan Bektaş, bu çalışma sonucu Kozlu Öküşne tüneli öncesi trafik akışının daha güvenli hale gelmesinin yanı sıra, Kozlulu vatandaşların büyük çoğunluğunun değirmenağzı suyu kullanmasının mümkün hale geleceğini ve kayıp kaçak ve onarım maliyetlerinin düşmesi ile birlikte belediyenin aylık olarak 15 bin TL bir kazanç sağlayacağını da belirtti. Başkan Bektaş, konu ile yakından ilgilenen teknik başkan yardımcısı Şaban Bilgin ve emei geçen herkese teşekkür ederek, bu değerli hizmetin Kozlu halkına şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.