Sitenin sağında bir giydirme reklam

ILIKSU’DA ŞEZLONGLAR NEDEN KALDIRILDI?

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.07.2024 - 07:49, Güncelleme: 11.07.2024 - 07:49 3475+ kez okundu.
 

ILIKSU’DA ŞEZLONGLAR NEDEN KALDIRILDI?

Geçtiğimiz hafta sonu Kozlu Belediyesi’nin işletmesini yaptığı Ilıksu Plajında şezlongların kaldırıldığına dair iddia gündeme bomba gibi düştü.
Geçtiğimiz hafta sonu Kozlu Belediyesi’nin işletmesini yaptığı Ilıksu Plajında şezlongların kaldırıldığına dair iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Kozlu Belediyesi iştiraki olan Plaj İşletmesi Tesisi Turizm İşletme Belgesi olmadan vatandaşa yasa dışı şezlong şemsiye kiralıyor ve bunun karşılığında vatandaşa herhangi bir vergilendirme usulü fiş, fatura ve belge vermiyordu. Bir yetkili tarafından durumun tespit edilmesinden sonra Kozlu Belediyesi Ilıksu Plaj Tesisinde şezlong şemsiye kiralanması işinin durdurulduğu iddia edildi. Ancak hafta içi Kozlu Belediyesi Ilıksu plajında yeniden şezlong-şemsiye kiralama işine devam ettiği ifade edildi. Kamuoyunda büyük tepki konusu olan uygulamaya yönelik vatandaşlar; Madem ortada yasal olmayan bir ticaret unsuru var bu duruma kim ya da kimler onay verdi. Her şey yasal diyorsanız o zaman neden birkaç gün şezlong şemsiye kiralama işini durdurdunuz? Aynı vergilendirmeye yönelik fiş fatura verilmemesi durumunun otopark ücretleri konusunda da geçerli olduğu, Zonguldak Valiliği ve Defterdarlığının konu ile ilgili nasıl bir işlem yapacağı kamuoyunun merak noktası olmayı sürdürüyor.(BKH)
Geçtiğimiz hafta sonu Kozlu Belediyesi’nin işletmesini yaptığı Ilıksu Plajında şezlongların kaldırıldığına dair iddia gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz hafta sonu Kozlu Belediyesi’nin işletmesini yaptığı Ilıksu Plajında şezlongların kaldırıldığına dair iddia gündeme bomba gibi düştü.

İddiaya göre Kozlu Belediyesi iştiraki olan Plaj İşletmesi Tesisi Turizm İşletme Belgesi olmadan vatandaşa yasa dışı şezlong şemsiye kiralıyor ve bunun karşılığında vatandaşa herhangi bir vergilendirme usulü fiş, fatura ve belge vermiyordu.

Bir yetkili tarafından durumun tespit edilmesinden sonra Kozlu Belediyesi Ilıksu Plaj Tesisinde şezlong şemsiye kiralanması işinin durdurulduğu iddia edildi.

Ancak hafta içi Kozlu Belediyesi Ilıksu plajında yeniden şezlong-şemsiye kiralama işine devam ettiği ifade edildi.

Kamuoyunda büyük tepki konusu olan uygulamaya yönelik vatandaşlar;

Madem ortada yasal olmayan bir ticaret unsuru var bu duruma kim ya da kimler onay verdi. Her şey yasal diyorsanız o zaman neden birkaç gün şezlong şemsiye kiralama işini durdurdunuz?

Aynı vergilendirmeye yönelik fiş fatura verilmemesi durumunun otopark ücretleri konusunda da geçerli olduğu, Zonguldak Valiliği ve Defterdarlığının konu ile ilgili nasıl bir işlem yapacağı kamuoyunun merak noktası olmayı sürdürüyor.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.