Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BULUŞTU

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.04.2023 - 12:41, Güncelleme: 26.04.2023 - 12:41 8017+ kez okundu.
 

İLÇE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BULUŞTU

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kozlu kaymakamlık Makamında ve Belediye Başkanlığı Makamında ayrı ayrı bayramlaşma programı düzenlendi.
Ramazan Bayramı münasebetiyle Kozlu Kaymakamlık Makamında ve Belediye Başkanlığı Makamında ayrı ayrı bayramlaşma programı düzenlendi. Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece’nin ev sahipliğinde Kaymakamlık Makamında Düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma programına ilçe protokolü ve daire amirleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve halkımız katıldı “Kozlu Halkının ve programa katılanların Ramazan Bayramını kutlayan” Kaymakam Hüseyin ECE, “Sağlık, mutluluk, huzur ve başarılara dolu daha çok bayramları birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde birlikte kutlama” temennilerinde bulundu. Kozlu Belediye Başkanlığı Makamında düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma programına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ev sahipliği yaparken, belediye Meclis üyeleri programda hazır bulundular. Daire Müdürleri, birim amirleri ve belediye personelinin katıldığı programa halkta ilgi gösterdi. Başkan Bektaş birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmak temennisinde bulundu.
Ramazan Bayramı münasebetiyle Kozlu kaymakamlık Makamında ve Belediye Başkanlığı Makamında ayrı ayrı bayramlaşma programı düzenlendi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kozlu Kaymakamlık Makamında ve Belediye Başkanlığı Makamında ayrı ayrı bayramlaşma programı düzenlendi.

Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece’nin ev sahipliğinde Kaymakamlık Makamında Düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma programına ilçe protokolü ve daire amirleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve halkımız katıldı

“Kozlu Halkının ve programa katılanların Ramazan Bayramını kutlayan” Kaymakam Hüseyin ECE, “Sağlık, mutluluk, huzur ve başarılara dolu daha çok bayramları birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde birlikte kutlama” temennilerinde bulundu.

Kozlu Belediye Başkanlığı Makamında düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma programına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ev sahipliği yaparken, belediye Meclis üyeleri programda hazır bulundular. Daire Müdürleri, birim amirleri ve belediye personelinin katıldığı programa halkta ilgi gösterdi.

Başkan Bektaş birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmak temennisinde bulundu.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.