Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Genel Meclisi'nden 100 bin TL ödenek

Gündem 09.04.2021 - 15:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7067+ kez okundu.
 

İl Genel Meclisi'nden 100 bin TL ödenek

Zonguldak İl Genel Meclisi Nisan ayı Üçüncü Birleşim Toplantısı’nda Filyos Antik Tios Kenti kazı çalışmalarında kullanılmak üzere 100 bin TL ödenek verildi. İl Genel Meclisi Nisan ayı Üçüncü Birleşim Toplantısı Necdet Karaveli Başkanlığında gerçekleşti. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetlerinin okunup oylanması ile başlayan toplantıda Zonguldak’ın Devrek ilçesi Erenler Köyü ve Kdz. Ereğli ilçesi Ballıca Köyü içme suyu sondajlarıyla ilgili iş ve işlemlerin yapılabilmesi için Erenler Köyü ve Ballıca Köyü İl Özel İdaresi 2021 yılı programına alınması ile ilgili konu görüşüldü. Başkanı Necdet Karaveli maddeyi komisyonlara havale edildi. Gündemin dördüncü maddesinde yer alan Antik Tios Kenti kazı çalışmalarında kullanılmak üzere 100 bin TL ödeneğin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Filyos Örenyeri kazı çalışmaları harcama kaleminden tenzil edilerek, Kdz. Ereğli İlçe Özel İdare Müdürlüğü’nün Filyos Örenyeri kazı çalışmalarına aktarılması hususu görüşülerek deneyin aktarılması oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin beşinci maddesinde yer alan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak görev yapan personellerin kanunun 67 nci ve 68 inci maddelerine göre bir üst dereceye terfi edebilmeleri ve kazanılmış hak aylık dereceleri ile kadro derecelerinin uyumlu hale getirilmesi için kadrolarında derece değişikliğine ihtiyaç duyulmuş olup; Dolu kadro değişikliği cetvelinin İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliği’nin 11 inci maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 10 uncu maddesinin I bendi gereğince görüşülerek ilgili komisyonlara havale ettiler.
Zonguldak İl Genel Meclisi Nisan ayı Üçüncü Birleşim Toplantısı’nda Filyos Antik Tios Kenti kazı çalışmalarında kullanılmak üzere 100 bin TL ödenek verildi.
İl Genel Meclisi Nisan ayı Üçüncü Birleşim Toplantısı Necdet Karaveli Başkanlığında gerçekleşti. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetlerinin okunup oylanması ile başlayan toplantıda Zonguldak’ın Devrek ilçesi Erenler Köyü ve Kdz. Ereğli ilçesi Ballıca Köyü içme suyu sondajlarıyla ilgili iş ve işlemlerin yapılabilmesi için Erenler Köyü ve Ballıca Köyü İl Özel İdaresi 2021 yılı programına alınması ile ilgili konu görüşüldü. Başkanı Necdet Karaveli maddeyi komisyonlara havale edildi.
Gündemin dördüncü maddesinde yer alan Antik Tios Kenti kazı çalışmalarında kullanılmak üzere 100 bin TL ödeneğin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Filyos Örenyeri kazı çalışmaları harcama kaleminden tenzil edilerek, Kdz. Ereğli İlçe Özel İdare Müdürlüğü’nün Filyos Örenyeri kazı çalışmalarına aktarılması hususu görüşülerek deneyin aktarılması oybirliğiyle kabul edildi.
Gündemin beşinci maddesinde yer alan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak görev yapan personellerin kanunun 67 nci ve 68 inci maddelerine göre bir üst dereceye terfi edebilmeleri ve kazanılmış hak aylık dereceleri ile kadro derecelerinin uyumlu hale getirilmesi için kadrolarında derece değişikliğine ihtiyaç duyulmuş olup; Dolu kadro değişikliği cetvelinin İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliği’nin 11 inci maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 10 uncu maddesinin I bendi gereğince görüşülerek ilgili komisyonlara havale ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.