Sitenin sağında bir giydirme reklam

İKİ BAYRAMI COŞKU İLE KUTLADIK

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.04.2023 - 12:20, Güncelleme: 26.04.2023 - 12:20 7336+ kez okundu.
 

İKİ BAYRAMI COŞKU İLE KUTLADIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Ramazan Bayramının 3’üncü gününe denk gelmesi münasebeti ile Ulus olarak iki bayramı bir arada kutladık.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Ramazan Bayramının 3’üncü gününe denk gelmesi münasebeti ile Ulus olarak iki bayramı bir arada kutladık. Tüm Ülkede, yavru vatan KKTC’de ve dış temsilciliklerde olduğu gibi Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 103’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak ve Kozlu İlçesinde de coşku ve heyecan ile kutlandı. Törenler öncesi Kaymakamlık Makamı, Belediye Başkanlığı Makamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Makamını öğretmenleri eşliğinde ziyaret eden öğrencilere temsili olarak makam teslimi yapıldı. Kozlu Kent Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuna müteakip saygı duruşununda bulunularak İstiklal Marşı okunması ile başlayan kutlama törenleri Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın, öğrenciler başta olmak üzere, okul müdürleri, öğretmen ve vatandaşlar ile protokol üyelerinin bayramlarını kutlamaları ile devam etti. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Meryem Sena Çetin, ‘23 Nisan Coşkusu’ isimli kompozisyonunu, şiir dalında birinci olan Bahçeşehir Koleji Ortaokulu öğrencisi Eren Arda Tozoğlu ‘Çocular Var Oldukça’ şiirini okudu. Kutlama etkinlikleri çerçevesinde İlk ve ortaöğretim okullarının halk oyunları ekiplerinin sunduğu gösterilerin ardından, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ün, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmesinin ardından son buldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Ramazan Bayramının 3’üncü gününe denk gelmesi münasebeti ile Ulus olarak iki bayramı bir arada kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Ramazan Bayramının 3’üncü gününe denk gelmesi münasebeti ile Ulus olarak iki bayramı bir arada kutladık.

Tüm Ülkede, yavru vatan KKTC’de ve dış temsilciliklerde olduğu gibi Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 103’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak ve Kozlu İlçesinde de coşku ve heyecan ile kutlandı.

Törenler öncesi Kaymakamlık Makamı, Belediye Başkanlığı Makamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Makamını öğretmenleri eşliğinde ziyaret eden öğrencilere temsili olarak makam teslimi yapıldı.

Kozlu Kent Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuna müteakip saygı duruşununda bulunularak İstiklal Marşı okunması ile başlayan kutlama törenleri Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın, öğrenciler başta olmak üzere, okul müdürleri, öğretmen ve vatandaşlar ile protokol üyelerinin bayramlarını kutlamaları ile devam etti.

Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Meryem Sena Çetin, ‘ 23 Nisan Coşkusu’ isimli kompozisyonunu, şiir dalında birinci olan Bahçeşehir Koleji Ortaokulu öğrencisi Eren Arda Tozoğlu ‘Çocular Var Oldukça’ şiirini okudu.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde İlk ve ortaöğretim okullarının halk oyunları ekiplerinin sunduğu gösterilerin ardından, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ün, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmesinin ardından son buldu.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.