Sitenin sağında bir giydirme reklam

İÇİMİZDEKİ BOMBA, ‘AORT ANEVRİZMASI’

Gündem 15.10.2020 - 14:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3499+ kez okundu.
 

İÇİMİZDEKİ BOMBA, ‘AORT ANEVRİZMASI’

Batı Karadeniz Haber Gazetesi Sağlık Köşesi’nde Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ufuk Tütün,  her hafta birbirinden önemli konularda merak edilen kalp ve damar hastalıkları ve tedavi yöntemlerine dair yazıları ile siz değerli okurlarımızı bilgilendirerek çözüm yollarını gösteriyor. Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin okurlarına özel bu çok değerli imkanlarından yararlanmak ve kalp damar hastalıklarınıza dair bilgi almak, çözüm bulmak amacı ile ‘Doktoruna Sor’ bilgi hattından hocamız ile irtibata geçebilirsiniz. E-mail: ufuktutun@yahoo.com Whatsapp tel: 0 (532) 336 99 74 Teşhis Tedavi İçin: Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği ZONGULDAK   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...
Batı Karadeniz Haber Gazetesi Sağlık Köşesi’nde Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ufuk Tütün,  her hafta birbirinden önemli konularda merak edilen kalp ve damar hastalıkları ve tedavi yöntemlerine dair yazıları ile siz değerli okurlarımızı bilgilendirerek çözüm yollarını gösteriyor.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin okurlarına özel bu çok değerli imkanlarından yararlanmak ve kalp damar hastalıklarınıza dair bilgi almak, çözüm bulmak amacı ile ‘Doktoruna Sor’ bilgi hattından hocamız ile irtibata geçebilirsiniz.
E-mail: ufuktutun@yahoo.com
Whatsapp tel: 0 (532) 336 99 74
Teşhis Tedavi İçin: Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği ZONGULDAK
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.